Såld

Kungsholmen, Stockholm

Gambrinusgatan 3, 2,5tr

Slutpris: 5 200 000 kr

Gambrinusgatan 3, 2,5tr

Välplanerad tvåa med stor potential!

På uppdrag av bostadsrättsföreningen saluförs nu en välplanerad tvåa med renoveringsbehov. Bostaden har stor potential och här ges möjligheten att skapa ditt eget drömboende. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och kök med bra förvaring samt plats för ett mindre matbord. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med badkar samt generös hall med plats för avhängning. Genomgående mycket god förvaring i två klädkammare och garderober. Det finns möjlighet att disponera om lägenheten för att få öppen lösning mellan vardagsrum och kök, se alternativ planlösning. Belägen i äkta och välskött förening som äger marken. Här bor du med närhet till Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer i tunnelbanans blå- och gröna linje samt bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gambrinusgatan 3, 2,5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Gambrinusgatan 3, 2,5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close