Såld

Vasastan, Stockholm

Frejgatan 45, 3TR

Slutpris: 6 950 000 kr

Frejgatan 45, 3TR

En 20-talsdröm invid Vanadislunden!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som bjuder på stora och öppna sociala sällskapsytor på 66 välplanerade kvm i mycket bra skick. I ett utmärkt läge ligger denna vackra bostad som karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, takrosetter, spröjsade fönster, spegeldörrar och vacker fiskbensparkett. Här erbjuds en solig balkong som nås från vardagsrummet och en fransk balkong från sovrummet. På Frejgatan 45 bor man i ett toppläge i Vasastan med goda kommunikationer och bekvämt gångavstånd till det mesta.

Från en vacker trappuppgång når man lägenhetens hall som öppnar upp mot bostadens kök och matsal och nås genom en elegant bågformad öppning. Här finns gott om plats för matgrupp för minst sex personer, där man med fördel kan avnjuta trevliga måltider tillsammans. Köket är stilrent med vita skåpsluckor som matchas snyggt med mörkare vitvaror och mörkt golv, är fullt utrustat och erbjuder goda arbetsytor. Vardagsrummet nås genom dubbla spegeldörrar och är ett generöst och luftigt rum som erbjuder många möbleringsmöjligheter och präglas av ett härligt naturligt ljusinsläpp från dubbla balkongdörrar med spröjsade fönster. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och nattduksbord med en fransk balkong vars dubbeldörrar släpper in ett behagligt ljus till rummet, en perfekt plats för att avnjuta sitt kaffe under avslappnande morgnar. Bostadens badrum är fräscht och helkaklat i vitt med goda förvaringsmöjligheter i vita överskåp. Det finns även en klädkammare placerad mellan sovrummet och matsalen.

I Brf Killingen 22 bor man i en äkta förening med god ekonomi som äger och förvaltar fastigheten. I fastigheten finns en gemensam tvättstuga och till varje lägenhet hör ett förråd i källaren. Föreningens medlemmar disponerar även en innergård med möbler, enklare plantering, grill och cykelförvaring.

Stadsdelen Vasastan är känd för sina parker, däribland Vasaparken, Vanadislunden och Observatorielunden som alla är perfekta ställen för trevlig picknick på sommaren. Frejgatan 45 ligger i ett utmärkt läge i Vasastan invid Vanadislunden, nära såväl Odenplan, Kungsgatan och Hötorget som rekreationsområdena runt Brunnsviken. Här är det lätt att känna sig hemma direkt med all tänkbar och nödvändig service samt flera mysiga gator med restauranger, caféer, trendiga butiker och mataffärer i närheten. Dessutom ligger Stockholms Stadsbibliotek, Gustaf Vasa kyrka och Stockholms Observatorium i närheten. För ytterligare bekvämligheter ligger Sergels Torg och Östermalm på bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer finns med tunnelbana och flertalet busslinjer i närheten.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frejgatan 45, 3TR, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad