Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Fleminggatan 95

Slutpris: 11 800 000 kr

Fleminggatan 95

Drömlik etagevåning i sekelskiftesfastighet högst upp med terrass i unikt fritt sydvästläge!

EXKLUSIV DRÖMVÅNING HÖGST UPP I TVÅ ETAGE MED GENERÖS TERRASS I SYDVÄSTLÄGE! HÄR ERBJUDS ETT UNIKT BOENDE I SEKELSKIFTESFASTIGHET MED ÖPPEN VY ÖVER TAKÅSARNA.

Välkommen till ett högkvalitativt boende i hjärtat av Kungsholmen med nära till allt. I sekelskiftesfastighet anno 1904 finns denna oas ovanför takåsarna med det mesta som sätter guldkant på tillvaron. Poggenpohl kök med milsvid utsikt i öppen planlösning mot vardagsrummet och i direkt anslutning till en av Kungsholmens bästa terrasser. Öppen spis i vardagsrummet samt ett badrum på varje plan. Vädringsbara takfönster med mörkläggningsgardiner. Låg avgift i en urstark förening som äger marken i nära skuldfri förening med goda hyresintäkter frän lokaler. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet, velux takfönster med mörkläggningsgardiner. Badrum på varje våningsplan varav master bedroom med badrum ensuite, walk-in closet och tvättavdelning.

- Sekelskifte anno 1904, äkta förening som äger marken
- Låg avgift
- Välskött förening med stark kassa
- Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 0kr
- Goda intäkter genom hyreslokaler
- Två fina innergårdar med uteplatser
- Bästa möjliga kommunikationer
- Direkt närhet till Fridhemsplans rika utbud

För mer information kontakta Fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-341 01 59

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 95, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm Planlösning från Fleminggatan 95, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad