Såld

Rytterne, Västerås

Fiholm 11

Slutpris: 1 400 000 kr

Fiholm 11

Lantligt belägen med utsikt över fält och natur!

Om du längtar efter livet på landet samtidigt som du vill ha bekvämligheten av närheten till staden, då kan detta boende vara perfekt för dig.

Detta boende erbjuder endast ca 20 minuters bilresa till både Västerås och Eskilstuna, vilket ger dig möjlighet att njuta av landsbygdens lugn samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter.

Tomten är rymlig och sträcker sig över hela 5 665 m2, vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina drömmar om en trädgård eller kanske till och med ha några djur. Huset är 125 m2 stort och är i behov av renovering, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna preferenser och behov.

Om du vill förverkliga dina drömmar om att bo på landet och samtidigt ha närhet till staden, är du varmt välkommen att boka in en visning. Ta chansen att se potentialen och möjligheterna som detta boende har att erbjuda.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad