Såld

Skiljebo, Västerås

Färnebogatan 8A

Slutpris: 1 285 000 kr

Färnebogatan 8A

Mycket fin och trivsam lägenhet med balkong! Bredband ingår i avgiften!

Välkommen till denna fina och trivsamma lägenhet. Här bor du på ett utmärkt läge med hög trivselfaktor.
Planlösningen är genomgående;
Välkomnande hall med praktiskt klädskåp samt fint målade väggar. Anslutande badrum. Köket med sina trevliga matplats har en uppöppnad planlösning vilket ger en social plats att umgås på. Fin redning och bra ljus från fönsterna skapar trivsel. Vardagsrum med parkettgolv med bra plats för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Härifrån kommer du även ut till balkongen som ligger på ett luftigt läge med grönska utanför. Sovrummet är rymligt med behaglig färgsättning i grått och ett flertal inbyggda garderober samt ett stort klädskåp med skjutdörrar.

Hela lägenheten har fina golv och erbjuder ett trivsamt och mycket tilltalande boende. Utmärkt beläget i en mycket omtyckt förening.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Färnebogatan 8A, Såld i Skiljebo, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad