Såld

Eriksberg, Uppsala

Fältspatsvägen 2

Slutpris: 1 695 000 kr

Fältspatsvägen 2

Välhållen tvåa i citynära Eriksberg!

Välplanerad tvåa utan insyn med balkong i fritt läge mot föreningens trädgård. Bekväm närhet till både natur och centrala Uppsala.

Bostaden inrymmer välkomnande hall med stor klädkammare, lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för både arbetsplats och soffgrupp samt utgång till balkong med härligt läge mot föreningens trädgård. Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt stamrenoverat helkaklat badrum med dusch. Praktiskt arbetskök med vit skåpinredning. Här finns kyl/frys, spis med ugn samt bänkdiskmaskin.

På Fältspatsvägen 2 bor ni med ett lugnt läge och stor arkitektritad gård i en välskött förening. Perfekt för den som uppskattar vacker omgivning då det endast är ett "stenkast" till Hågadalen. Närhet till Västertorg med bl.a. mataffär, vårdcentral, banker och annan service. Bekvämt cykelavstånd till city (endast 10 min cykeltur till BMC och ca 15 min till Ångströms och Polcksbacken) och med bra busskommunikationer. Till city tar du dig på 10 minuter med cykel. För den bilburne finns gott om parkeringsmöjligheter, både genom föreningen och gratis längs kringliggande gator. Föreningen har även bl.a. installerat solceller vilket under sommartid ger ett överskott av el som säljs vidare.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad