Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7G

Slutpris: 1 450 000 kr

Edövägen 7G

Ljus och väldisponerad etta i fantastiskt skick 2min från centrum och kommunikationer!

Ljus och väldisponerad etta i fantastiskt skick 2min från centrum och kommunikationer!

- Fantastiskt skick
- Lediga garageplatser finns!
- Ljus och väldisponerad bostad
- Bland de lägsta avgifterna i området!
- Hög standard med stilrena materialval
- Kombinerad tvätt och torktumlare i bostaden

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva nyproducerad 1:a med kvalitativa och praktiska materialval! Här finner du allt du någonsin önskat dig i ett hem.

Lägenheten badar i ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en känsla av ljus och rymd som är svårslagen. Det fräscha badrummet och det stilrena köket är utrustade med högkvalitativa detaljer och apparater, och de luftiga rummet ger dig möjlighet att skapa ditt alldeles egna, personliga utrymme. Här finns gott om plats för diverse möblemang, så du kan inreda precis som du vill. Längs med väggarna i hallen finner vi stora garderober och dessutom en klädkammare vilket möjliggör till gott om förvaringsmöjligheter i bostaden.

Denna fantastiska bostad är uppförd så sent som 2021 och ligger bara ett stenkast från Orminge Centrum, där du hittar alla tänkbara butiker och bekvämligheter. Dessutom är bostaden perfekt belägen nära centrala parken, som erbjuder tennisbana, fotbollsplan och lekplats för både avkoppling och rekreation. Här får du det bästa av två världar med grönska och natur runt hörnet samtidigt som du har nära till butiker och kommunikationer. Dessutom finns det en praktisk garageplats precis intill bostaden, vilket gör ditt boende ännu mer bekvämt.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7G, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad