Såld

Kungsholmen, Stockholm

Drottningholmsvägen 17, 5tr

Slutpris: 15 250 000 kr

Drottningholmsvägen 17, 5tr

Etagelägenhet i tre plan med terrass och balkong!

På ett högt och ostört läge med en vacker utsikt över takåsar saluförs en unik etagelägenhet i tre plan med en terrass om ca 11 kvm och en stor balkong. Här samsas tidstypiska detaljer såsom fiskbensmönstrad ekparkett, stuckaturer, takrosetter och takbjälkar med genomgående modern standard. Stora eleganta fönster som skapar ett rikligt ljusinflöde och tillsammans med den generösa takhöjden en härlig rymd. Stilrent kök belägen på entréplan med bra förvaring, praktiskt köksö och fin plats för matbord. På entréplan finns dessutom ett sovrum med lugnt gårdsläge med utgång till balkong och ett helkaklat badrum utrustat med bubbelbadkar. Vidare på plan två finns ett trivsamt vardagsrum med en fungerande braskamin, utgång till terrassen och ett stort badrum utrustat med dusch, tvättstuga och god förvaring i walk in closet i anslutning. Övre plan disponerar ett generöst allrum som kan möbleras efter önskemål och ett sovrum. Belägen i en välskött förening, med god ekonomi och som dessutom äger marken.

Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Direkt över gatan finns Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service, mataffärer och butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. Flygbussen stannar utanför porten och tar dig till Arlanda på ca 40 minuter. Närhet till Norr mälarstrands strandpromenad, Riddarfjärden, Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns crossfitgymmet Extremfabriken längst ner i huset, flera träningsanläggningar i närområdet och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flera förskolor.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottningholmsvägen 17, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Drottningholmsvägen 17, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Drottningholmsvägen 17, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad