Såld

Danmark, Uppsala

Danmarks-Myrby 83

Slutpris: 6 475 000 kr

Danmarks-Myrby 83

Fantastisk enplansvilla villa med mycket låga driftskostnader!

Med lantligt läge endast 8 km från Uppsala Centrum saluförs nu denna härliga enplansvilla från Fiskarheden! Mycket energisnålt med en årsförbrukning på 11860 kwh för både uppvärmning och hushållsel. Vattenburen golvvärme via bergvärme i alla utrymmen; såväl bostadshuset som sidobyggnaden med garage, relaxavdelning samt gästrum!

Huset är mycket påkostat och är genomgående i riktigt gott skick. Här välkomnas man av en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter och blickar vidare mot husets hjärta; mittpartiet med den fantastiska takhöjden. Här finns återfinns ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier mot trädgården gör utrymmet extra ljust och täljstenskaminen skänker både värme och ger ett stilfullt intryck. Två helkaklade badrum varav ett med dusch och det andra med badkar. Vidare finns här tre till fyra sovrum samt klädvård med grovingång på husets gavel. På fastigheten finns även "extrabyggnaden" med ett rymligt garage, relaxavdelning med bastu, dusch och WC samt gästrum med plats för dubbelsäng. Här finns också rymligt förråd.

Tomten är generös och omgärdas av vacker gärdesgård. Stora gräsytor lämpar sig väl för lek och spel. Grusade gångar och stilig stensättning ger ett mycket välskött intryck! Plats för ytterligare bilar på den stora garageuppfarten.

Här bor man mycket barnvänligt med bekvämt cykelavstånd till omtyckta Danmarks skola F-5 samt förskola. Läget är optimalt för den som vill bo med naturens lugn med fågelkvitter, motionsstigar, svamp- och bärmarker i närheten och samtidigt endast ca 5 kilometer in till köpcentrum och utmärkt pendlarläge då E4-påfart finns på smidigt avstånd. Buss in till Uppsala går varje halvtimme dagtid.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Danmarks-Myrby 83, Såld i Danmark, Uppsala Planlösning från Danmarks-Myrby 83, Såld i Danmark, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad