Såld

Östermalm, Stockholm

Danderydsgatan 28

Slutpris: 2 500 000 kr

Danderydsgatan 28

Yteffektiv sekelskiftesetta med perfekt läge på Östermalm!

Välkommen till en fin sekelskiftesetta belägen i vacker fastighet anno 1903 med fint ljusinsläpp från ett stort fönster, mycket välplanerade kvadratmeter och ett attraktivt läge på Östermalm invid Kungliga Tekniska Högskolan.

- Yteffektiv
- Fint ljusinsläpp
- Praktiskt sovloft
- God förvaring
- Vacker fastighet
- Bra förening
- Dolda tillgångar i form av hyresrätter (4st)
- Föreningen har sålt vinden vilket kommer ge tillskott i kassan
- Bra läge

Ett funktionellt och kompakt boende om 19 välplanerade kvadratmeter. Genomgående sobra material- och färgval och fina ekparkettgolv. Allrummet är ljust och luftigt och har plats för soffgrupp. Ett praktiskt sovloft ovan kök och rymlig platsbyggd garderob ger bra förvaring. Stilrent kök med fullstor kyl/frys samt separat wc och helkaklat duschrum.

Här bor du i Brf Vakteln 4-5 som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har bland annat gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd och omklädningsrum med dusch och pentry.

Mycket attraktivt läge med närhet till Stureplan och dess breda utbud av designbutiker, restauranger och all tänkbar service. I området finns Kungliga Tekniska Högskolan och Musikhögskolan. Trevliga Humlegården och Lill Jansskogen med vackra promenad- och joggingstråk finns inom behagligt promenadavstånd. Mycket goda kommunikationer i tunnelbanans röda linje och flera bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Danderydsgatan 28, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad