Såld

Luthagen, Uppsala

Dalgatan 21 B

Slutpris: 3 350 000 kr

Dalgatan 21 B

20-talsdröm med bl a vacker kakelugn i pittoresk del av Luthagen!

Det blir sällan charmigare än såhär med 20-talet som gör sig påmint lite varstans i bostaden; ståtlig fungerande kakelugn, vackra trägolv, stora fina fönster med spröjs och äldre beslag, höga golvsocklar, takrosetter och dekorativa taklister. De äldre detaljerna har på ett mycket harmoniskt vis vävts samman med moderniteter som bl a kök från år 2021 och helkaklat våtutrymme med installerad tvättmaskin.

Planlösningen tilltalar många med enormt vardagsrum för bästa möjliga umgänge som rymmer både matsalsbord och rejäl soffgrupp. Vardagsrummet har två stora fönster som utöver att ge ett härligt ljusinsläpp låter innergårdens grönska bli en del av rummet. När köket renoverades så inreddes det i stilrena kulörer med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, god förvaring och rejäl matplats. Sovrummen är två, båda med förvaring i garderober, varav det ena utgör ”master bedroom”. Mer förvaring finns i bostadens möblerbara hall. Våtutrymmet har stilren duschhörna med vikbara glasdörrar och är praktiskt inrett med tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen Assargården består av två vackra hus med charmigt grönskande innergård och ligger inbäddad i lugnet bland pittoreska hus i Luthagen. Föreningen har god ekonomi, det finns externa källarförråd om ca 4 kvm, egna parkeringar, välutrustat gym, bastu med dusch/wc, renoverad tvättstuga med nya maskiner och torkrum, cykelförvaring inunder tak och en grönskande innergård med möblemang, grillplats och rabatter som byter färg och skepnad med årstiderna.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalgatan 21 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad