Såld

Kungsholmen, Stockholm

Carl-Gustaf Lindstedts Gata 6, 5 tr

Slutpris: 6 550 000 kr

Carl-Gustaf Lindstedts Gata 6, 5 tr

Ljus och välplanerad 3:a med fyra balkonger i idylliska S:t Eriksområdet!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a (möjlig 4:a) i mycket bra skick. Balkong i öst samt två spanska balkonger och fransk balkong i väst, totalt 4 balkonger. Högt upp med trevlig utsikt samt genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Optimal planlösning med två bra sovrum, stort, helkaklat badrum med TM/TT samt separat gäst-wc. Optimal, öppen planlösning och stora sällskapsytor. Vackra parkettgolv i ek. Ypperlig förvaring med ett flertal stora garderobssektioner. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Modern, rymlig hiss, inga trappsteg till hissen. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära och idylliska S:t Eriksområdet. Det prisbelönta S:t Eriksområdet karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Området i sig har en unik arkitektur med bl a en grönskande park. Ett stenkast ner till Kungsholms strand och Klara sjö som bjuder på mysiga promenad- och joggingstråk. Korsa gärna Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet och Mälarpaviljongen. ICA, SATS, Apotek och Systembolag bara ett kvarter bort. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close