Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Brötvägen 40

Slutpris: 25 550 000 kr

Brötvägen 40

Drömmen om Ålsten - Storslagen drömvilla i hjärtat av Bromma

I denna ytterst attraktiva villa har man lyckats skapa ett hem där det exklusiva och praktfulla möter det harmoniska och ombonade. Allt är renoverat med finess, stil och med nutida funktionalitet samtidigt som många av de vackra, tidsenliga detaljerna bevarats. Här finns gott om utrymmen för såväl de många vännerna som ett härligt levande familjeliv, där de många barnen kräver gott om plats. På entréplan möter en generös och välkomnande hall, spatiösa sammanhängande sällskapsytor (ca 61 kvm) med öppen spis och ett rejält och exklusivt kök - bägge med access till en härlig terrass, delvis under tak. På övre plan TV-hall med öppen spis, 4 stora sov-rum, stort badrum, 2 balkonger. Isolerat vindsplan med golvyta ca 98 kvm. I källarplan ett härligt allrum, duschrum, tvättstuga och ett rejält garage. Bergvärme installerad.

Den soliga, barnvänliga tomten och det intilliggande grönområdet är mycket omtyckta lekytor för barnen. Läget i Ålsten är perfekt med kort gångavstånd till Ålstensgatans puls med shopping i små mysiga butiker, skola, förskolor och 12:ans hållplats. Bekvämt gångavstånd också till Stora Mossens IP, bad- och båtliv i Mälaren, motionsspår, småbåtshamnar. Välkommen till en villa som erbjuder dig det där lilla extra.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad