Såld

Funbo, Uppsala

Broby hage 11

Slutpris: 6 800 000 kr

Broby hage 11

Gedigen 2-plansvilla med pool och fristående garage

Välkommen till denna gedigna 2-plansvilla i populära Broby Hage strax utanför Uppsala. Villan har 7 rok varav 5 sovrum och erbjuder generösa sällskapsytor, härligt inglasat uterum och trevligt altandäck med pool. Broby hage är ett mycket lugnt, populärt och trivsamt område med mindre än 10 minuters bilfärd från Uppsala. Dessutom tar det endast 7 minuter med bil till E4:an där man snabbt kan nå Arlanda och Stockholm.

Planlösningen på entrévåningen erbjuder välkomnande och rymlig hall, stort vardagsrum med braskamin, trivsamt och ljust kök, sovrum, duschrum, tvättstuga med groventré och förråd. På övervåningen, som nås via vacker trappa mitt i huset, finns rymligt allrum med utgång till balkong, fyra bra sovrum och ett mycket stort badrum med båda hörnbadkar och dusch. Fristående garage med förrådsdel.

Här bor ni i ett optimalt litet villaområde med känsla av ”landet” och nära till både natur och sjöar. En kort cykeltur bort ligger Funbosjön där badplats finns. Några minuter bort hittar ni Marielunds badplats och Fjällnora med badplats, klätterpark, gårdsdjur, båtuthyrning och fiskemöjligheter. Även den populära badplatsen i Länna når ni på endast tio minuter. Sommarnöjen görs sig bäst med bad från strand och brygga samt båt och fiske. Vintertid lämpar sig även sjöarna för skridskoåkning. Precis ute vid väg 282 har man busshållplats och vid infarten till Uppsala möts man av Ica Maxi Gnista och köpområdet Boländerna med ett rikt utbud med affärer och restauranger. Det finns också cykelväg hela vägen till Uppsala. Vacker naturomgivning inbjuder till långpromenader, löpturer, svamp och bärplockning. Tio minuters gångväg från huset finns ett elupplyst löpspår. Dessutom flera fotbollsplaner. Det finns också i närområdet många fina promenadvägar. Lännakattens tågstation når man på tio minuter från huset.

Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta. Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. För mer info se: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Broby hage 11, Såld i Funbo, Uppsala Planlösning från Broby hage 11, Såld i Funbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad