Såld

Öregrund, Östhammar

Bragegatan 11

Slutpris: 3 400 000 kr

Bragegatan 11

Totalrenoverad villa med bara några minuters promenad till både hamnen och badklippor!

Charmig villa som omsorgsfullt totalrenoverats under 2019-2022 både invändigt och utvändigt! Perfekt för dig som vill köpa något som är helt färdigt och bara njuta av allt som Öregrund har att erbjuda! Genomgående mycket smakfulla materialval och välgjord ytrenovering med snygga ytskikt.

Entréplan med ett stort kök, vardagsrum, två bra sovrum samt badrum med dusch. Köket är ombyggt för att ge mer arbetsyta och förvaring. Social planlösning med halvöppet mot vardagsrummet och den intilliggande matplatsen för 6-8 personer. Dubbeldörrarna ut mot den stora altanen på baksidan gör detta till den perfekta platsen för midsommarfirande och fest!

Källarplanet innehåller tre sovrum, tvättstuga/pannrum med kyl och diskho, allrum med mysig läshörna samt ett lyxigt badrum med badkar. Källarplanet har en entrétrapp direkt från husets kortsida, perfekt för gäster eller om man vill få intäkter från uthyrning!

Fin gäststuga om cirka 10 kvm, som idag nyttjas som en otroligt fin lekstuga för barnen men som lätt iordningsställs till sovrum för gäster!

Stor trädgårdstomt med tre altaner i olika sollägen, perfekt för grillkvällar och umgänge! Mängder med både bär och frukt från äppelträd, hallonbuskar, svarta och röda vinbär, krusbär och smultron. Dessutom finns här gott om blommor för en bukett och krans på midsommar! Endast 500 meters promenad till hamnen med Öregrunds utbud av restauranger och uteliv. Ungefär lika kort promenad till klippor och bad! Kort promenad till mataffär och övrig service samt även busshållsplats för buss 811 till Uppsala.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bragegatan 11, Såld i Öregrund, Östhammar Planlösning från Bragegatan 11, Såld i Öregrund, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad