Såld

Vilan/Nåntuna, Uppsala

Bonadsvägen 48

Slutpris: 4 100 000 kr

Bonadsvägen 48

Välrenoverat radhus med garage, beläget i lugnt barnvänligt område! Härlig baksida med bra solläge!

Fint radhus med ett mycket barnvänligt läge endast ca 200 meters gångväg från populära Nåntunaskolan och Myrgångens förskola. Huset är mycket väldisponerat och i entréplan erbjuds ett trevligt kök med en rejäl matplats vid stort fönsterparti, ingång till klädvårdsrum, badrum med dusch samt stort vardagsrum med utgång till uteplatsen i härligt insynsskyddat läge. Övre plan är radhusets mer privata del med tre sovrum samt nyrenoverat badrum.

På framsidan finns stort altandäck med eftermiddags- och kvällssol samt ett isolerat rymligt förråd. Om behovet finns kan detta enkelt konverteras till gästrum/sovrum! Lättskött trädgårdssida med stor altan, liten gräsyta och för den odlingsintresserade finns här också ett litet växthus!

Läget mitt i populära Nåntuna med dess kedjehus och villor lämpar sig mycket bra för barnfamiljer med barn i olika åldrar. Här finns bra gång- och cykelvägar så barnen själva kan ta sig till och från skolan och sina kompisar. Här har du omedelbar närhet till Nåntunaskolan (fsk - 5:an) samt flera förskolor, både privata och kommunala. Det finns även flertalet trevliga lekplatser i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår och naturreservatet Norra Lunsen. Dessutom är det bra cykelväg in till centrum samt täta bussförbindelser.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bonadsvägen 48, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala Planlösning från Bonadsvägen 48, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad