Såld

Alsike, Knivsta

Boängsvägen 52N

Slutpris: 4 600 000 kr

Boängsvägen 52N

Tvåplansvilla i Alsike med utmärkt planlösning och gångavstånd till skola och förskola!

Varmt välkommen till denna funkisvilla i barnvänliga Alsike. Här bor man med bekvämt gångavstånd till förskolor och skolor, mataffär, gym och restaurang liksom ett rikt föreningsliv. Samtidigt finns naturen runt hörnet med härliga strövområden och promenadstråk! Bra pendlingsmöjligheter med buss till Uppsala eller till Knivsta station, där det finns SJ direkttåg till Stockholm och pendeltåg via Arlanda till Stockholm eller till Uppsala/Gävle.

I entréplan erbjuds stort kök och öppen planlösning mot vardagsrum med matplats. Här finns också täljstenskamin som skänker värme och ger ett stilfullt intryck. I anslutning till entréhallen finns det helkaklade badrummet med separat tvättstugedel placerat. Från vardagsrummet når du det väl tilltagna trädäcket som sträcker sig runt huset och erbjuder sol i olika väderstreck samt en spaljé som skyddar mot insyn. Övervåningen erbjuder ett möblerbart allrum och tre stora sovrum, varav ett angränsar till en generös klädkammare. Här finns också det andra badrummet, detta med ett stort hörnbadkar!

Huset präglas av en mycket generös takhöjd och stora fönster vilket skapar en härlig rymd och modern känsla. Snygga detaljer som runda fönster och stora sällskapsytor gör detta hem ännu mer inbjudande. Trädgården är uppvuxen och lättskött med gräsmatta och buskar, vilka sommartid blommar med vita blommor och ramar in hela tomten. Läget är delvis helt insynsskyddat.

Varmt välkommen till visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Boängsvägen 52N, Såld i Alsike, Knivsta Planlösning från Boängsvägen 52N, Såld i Alsike, Knivsta
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad