Såld

Björklinge, Uppsala

Blå vägen 44

Slutpris: 3 700 000 kr

Blå vägen 44

Varmt välkomna till denna friliggande villa i attraktivt område med väl tilltagna sällskapsytor och samtidigt tre stora sovrum!

Här bor ni med naturen runt hörnet i utkanten av Björklinge tätort. Trevlig planlösning med vardagsrum där man öppnat till nock vilket ger huset både ljus och rymd.

Huset erbjuder en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, två badrum samt extra gästtoalett. Vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har vedspis och i vardagsrummet finns stilfull gjutjärnskamin. Rymlig matplats där du kan samla familj och vänner på härliga middagar. Tre ordentliga sovrum i husets mer ”privata del”.

Stor lättskött tomt som angränsar till allmänning. På fastigheten finns även dubbelgarage samt attefallshus. Fastigheten är ansluten till fibernätet via IP-only.

I området får du en trivsam boendemiljö med stora grönytor, lekplatser och närhet till Björklinge tätort. I Björklinge finns bl.a. förskolor, skola (F-9), Hemköp, restauranger och bibliotek. Här finns också flera sportanläggningar med tennisbanor, bandyplan och ishall. I utkanten av Björklinge ligger Sandviksbadet vid Långsjön, som är en av Upplands finaste badsjöar. Här har du en härlig badplats med fin sandstrand och badbryggor. Vintertid har du här möjlighet till både skridskoåkning och längdskidåkning. Intill badet finns även fina pulkabackar samt en skidbacke med lift, som är öppen när vädret tillåter.

Från Björklinge centrum har du bra bussförbindelser till Uppsala och med bil är det nära till E4:an.

Välkommen!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad