Såld

Björklinge, Uppsala

Blå vägen 35

Slutpris: 1 100 000 kr

Blå vägen 35

Charmigt fritidshus med stor tomt!

Cirka 2 mil norr om Uppsala ligger Björklinge, ett litet och familjärt samhälle med åkrar, svampskogar och populära Långsjön inpå knuten. När vädret tillåter och isen är tillräckligt säker anläggs en isbana på cirka 5 kilometer i Långsjön med start från Sandviksbadets strand. Kommunikationer via buss med buss nummer 104.

Stor tomt om 2110 kvm där ni finner ett charmigt fritidshus med 2 sovrum, badrum med dusch, kök samt vardagsrum med öppen spis. Veranda på framsidan av huset samt en altan på baksidan med insynsskyddat läge. På fastigheten finns även ett gästhus för fler sovplatser. Här finns även en carport med tillhörande förråd.

I Björklinge finns all närservice som behövs. Björklingegården samt distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård. Förskolor och skolor för årskurs 1-9. Hemköp samt den populära lokala pizzerian finns på kort avstånd från fastigheten.
Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift. Vid Långsjön, finns ett bad med omklädningsrum, bastu, servering, campingplats, BMX ramper/bana med mera.

Som boende i Björklinge så har du närhet till E4An som gör att du på några minuter kan nå Uppsala. Området är väldigt populärt för dig som vill bo i utkanten av stan men ändå ha nära till stadspulsen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad