Såld

Järlåsa, Uppsala

Björnstigen 10

Slutpris: 2 190 000 kr

Björnstigen 10

Välhållet hus med permanentstandard. Gästhus, växthus och stort garage samt möjlighet till båtplats!

Välkommen till Björnstigen och denna charmiga villa med vacker omgivning, nära bad och natur. Här erbjuds ett trevligt året runt hus eller sommarboende/vinterboende för den som så önskar med bekvämt avstånd från Uppsala/Sthlm. Fastigheten är beläget i populära fritidshusområdet Friberga intill den vackra, välbesökta sjön Strandsjön. Sommartid är det bad vid brygga eller strand, båtturer och härligt kvitter från sjöfåglarna som gäller och vintertid plogas det för skridskor och skidåkning när tillfälle ges.

Huset fördelar sig på rymligt kök med rejäl matplats intill fönster med härligt ljusinsläpp. Utgång till stor altan i bra solläge. Delvis öppen planlösning mot storstugan som erbjuder plats för soffgrupp och en mysig braskamin. Sovrum i bra storlek med förvaring i garderober. Vardagsrum som idag används som matsal och som kan göras om till ytterligare sovrum för den som så önskar. Nyrenoverat badrum med tvättmöjligheter samt ett förråd. På tomten finns en charmig gäststuga (vatten indraget), ett växthus perfekt för den odlingsintresserade, ett stort garage (vatten indraget), en vebod samt en redskapsbod.

Fiber är indraget.

Här är det lätt att släppa vardagsstressen. Bara luta sig tillbaka i solstolen och njuta långa sköna dagar på den stora altanen. Gångavstånd till bad med möjlighet till båtplats och vacker natur inpå din egen tomt gör det lätt att trivas. I intilliggande Järlåsa finns både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Området erbjuder även närhet till flera andra sjöar och populära utflycktsmål så som vackra Skattmansöådalen med skidåkning och pulka vintertid, gott om svamp och bär i skogarna, Sala och Uppsala endast 35 mintuter bort med bil.

Missa inte denna pärla, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad