Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 2, 5tr

Slutpris: 4 350 000 kr

Bergsgatan 2, 5tr

Sekelskiftestvåa med låg avgift och en vacker utsikt över Stockholm!

Presenterar en sekelskiftespärla högt upp i huset med en hänförande utsikt över det vackra landskapet som omger Kungsholmen och Södermalm. Utsikten över takåsar och Riddarfjärdens glittrande vattnen är mycket rogivande och här behöver man inte oroa sig för insyn. Bostaden karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom fiskbensmönstrad ekparkett, stuckaturer, bröstpaneler och en fungerande öppen spis som ger bostaden karaktär. Den höga takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär. Utmärkt planlösning med ett generöst vardagsrum, stort kök utrustat med kokskåp, kyl/frys samt fin plats för matbord intill fönstret, helkaklat badrum utrustat med dusch och bra förvaring i flera garderober. Bostaden är i behov av ytskiktsrenovering. Belägen i en välskött förening med en låg belåning om 1161kr/kvm och som dessutom äger marken. Oslagbart läge med närhet till vackra promenadstråk längst vattnet, goda kommunikationer, Centralen/Arlanda Express och till citykärnan med all service.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 2, 5tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Bergsgatan 2, 5tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad