Såld

Saltsjö-Duvnäs, Nacka

Bergbacken 10

Slutpris: 7 650 000 kr

Bergbacken 10

UNIK CHANS! OBEBYGGD TOMT PÅ HÖGT LÄGE I SALTSJÖ-DUVNÄS!

Här finns nu en alldeles unik chans till nybyggnation i vackra Saltsjö-Duvnäs! Funderar ni på att bygga drömhuset i Saltsjö-Duvnäs så ska ni inte vänta, detta är en av de sista obebyggda tomterna i området. Lev ut era drömmar och bo nära havet, sjön, Erstaviks naturreservat och mindre än en mil till Stockholm City.

Fin gata med vackra hus runtomkring. Anpassa ditt nya hus till omgivningarna och njut av området.

Tomten ligger högt med ett centralt läge i området. Endast 450 meter till Duvnäsviken och 250 meter till tågstationen. 1 km från huset ligger Morningside Marina, med möjlighet till båtplats.

Fördelarna med att bygga nytt är många; få den planlösning du vill, karaktär på hus, materialval, låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de kommande 15 åren. Lägg därtill inget underhåll och jobb på det nya huset. Livet blir bekvämt!

Generös byggrätt enligt bifogad detaljplan. Detaljplanen är från 1929 och gäller.

Fundera inte, ta chansen och bygg ert livsstilsboende! Välkomna till ert kommande drömboende!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad