Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 144

Slutpris: 1 970 000 kr

Bellmansgatan 144

Modern 3:a med två badrum och inglasad balkong i naturnära Bellman! Stabil förening med låg avgift!

Välkommen till denna ljusa och fina 3:a i Bellman! Här bor du i ett perfekt läge högst upp i huset med två badrum och stor inglasad balkong. Stabil förening med bra ekonomi och låg avgift där kabel tv och bredband ingår. Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på välkomnande hall, stort vardagsrum, två sovrum varav det ena med intilliggande klädkammare. Vidare finns ett fint kök med gott om förvaring, ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en gäst-wc. Den inglasade balkongen ger känslan av ett extrarum som med fördel kan utnyttjas från tidig vår till sena höstkvällar!

Brf Bellman är en representativ och välskött förening där stammarna och många av de stora renoveringarna redan är genomförda. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till Heidenstams torg med bland annat ICA-butik och vårdcentral. Via kort gång- och cykelavstånd finns även Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Även bra kommunikationer samt behagligt cykelavstånd till city! För dig som pendlar med bil tar du dig lätt ut på E4:an. I närområdet finns gott om grönområden och fina promenadstråk.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad