Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 144

Slutpris: 1 495 000 kr

Bellmansgatan 144

Fin 1,5:a med inglasad balkong och låg månadsavgift!

På markplan hittar du denna välplanerade 1,5:a med ett lugnt läge på Bellmansgatan! Planlösningen fördelar sig på hall med förvaringsmöjligheter, badrum med dusch samt ett ljust och inbjudande kök med plats för större matgrupp. Ett trivsamt vardagsrum med sovalkov som lätt kan skärmas av via draperi i tak. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge som bjuder in till härliga kvällar från tidig vår till sen höst!

I Bellman bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till Heidenstams torg med bland annat ICA-butik och vårdcentral. Via kort gång- och cykelavstånd finns även Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Även bra kommunikationer samt behagligt cykelavstånd till city! För dig som pendlar med bil tar du dig lätt ut på E4:an. I närområdet finns gott om grönområden och fina promenadstråk.

Kontakta mäklaren för visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bellmansgatan 144, Såld i Bellman, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad