Såld

Kåbo, Uppsala

Banérgatan 22

Slutpris: 1 750 000 kr

Banérgatan 22

Mysig 2:a i Kåbos lummiga villakvarter!

Välkommen till denna välplanerade 2:a belägen på en lugn gata i Kåbos trevliga villakvarter! Här bor du en halvtrappa upp i fastigheten med grönskade trädgård utanför fönsterna. Lägenheten är i fint skick då den renoverades 2014 tillsammans med övriga lägenheter i föreningen. Här välkomnas du in i hallen med avhängningsytor och förvaring i garderober. I direkt anslutning finns det helkaklade badrummet med klinker på golv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för trevliga sällskapsytor och ger plats för både matgrupp och soffa. Slutligen finns sovrummet med utrymme för dubbelsäng och förvaring!

Här bor du i ett perfekt läge med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) i området samt Stadsskogen runt knuten med fina promenadområden. Servicenära läge med ICA-butik ett stenkast bort samt Akademiska sjukhuset. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda!

Här bor du i en optimal 2:a med känsla av att bo i hus då du med fördel kan nyttja föreningens gemensamma lummiga trädgård! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Banérgatan 22, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad