Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Bågvägen 36

Slutpris: 14 150 000 kr

Bågvägen 36

Välunderhållen Ålstensidyll i soligt västerläge

I absolut bästa tänkbara solläge, med en minuts promenad till 12:an, ligger denna putsade, vackra och välunderhållna parvilla på totalt 176 kvm. Uppförd 1926 på en 614 kvm stor, insynsskyddad och inhängnad tomt badande i sol, med gott om plats för umgänge, lek och avkoppling. Husets väldisponerade 174 kvadratmeter innehåller ett stort kök med matplats för fyra-fem personer runt bardisken, sällskapsavdelning med matsalsdel för 6-8 personer och utgång till terrassen och den insynsskyddade och grönskande trädgården.
Övre plan med tre bra sovrum, duschrum samt en stor altan i ett privat och soligt västerläge. Inredningsbar vind.
I det inredda källarplanet, med vattenburen golvvärme finns ett stort all/tonårsrum med walk-in closet, kamin och egen ingång, tvättstuga med badkar, dusch och ett separat wc, samt ett rum för en extrasäng eller en arbetsplats. Bergvärme installerad och grusad uppfartsparkering för två bilar. Bygglov finns för att bygga ut huset med 16 kvm.

Allt ovan sammantaget, tillsammans med det utmärkta läget, både vad avser bad, naturliv, sport och all service, skola/förskola och kommunikationer vid Ålstensgatan
gör fastigheten Bågvägen 36 till ett drömboende. Välkomna hem, bara att flytta in.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad