Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Atlasmuren 18, 2tr

Slutpris: 4 300 000 kr

Atlasmuren 18, 2tr

Välplanerad tvåa ett stenkast från S:t Eriksplan!

Välkommen in i denna mycket stilrena och hemtrevliga tvåa om 46,4 kvm! Här ryms ett otroligt välplanerat kök som på ett både smart och snyggt sätt erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med rymd och ljus som rymmer plats för både soffgrupp och matplats, ett mysigt sovrum med chica färgval och ett riktigt fräscht badrum. Beläget centralt med Vasaparken runt hörnet bor du med närhet till det mesta!

En mysig hall välkomnar dig med goda avhängningsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Hallen mynnar ut i köket där man med noggrannhet planerat varenda kvadratmeter med både funktion och estetik i åtanke. Ett platsbyggt skafferi samt fler över- och underskåp erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter och bänkskivor vid två väggar ger goda arbetsytor. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror, stilrent inbyggda i interiören. Ytskikten går i vita toner som kontrasteras av den mörkare parketten, bänkskivan i trä och stänkskyddet av svart kakel.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och ett härligt ljusinsläpp från vackert spröjsade fönster. Vardagsrummet bjuder på en känsla av rymd och öppenhet. Här finns gott om utrymme att inreda med en bekväm soffa, TV-möbler och en matplats. En perfekt social yta när du vill bjuda över släkt och vänner, eller att bara slappna och njuta av utrymmet helt för dig själv. Vidare finns ett sovrum som även det har goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som går i samma harmoniska ljusa kulör som de målade väggarna. En stor säng och annat önskat möblemang ryms utan problem. Bostadens badrum är mycket fräscht, helkaklat i vitt och grått och fullt utrustat. Här finns allt du behöver inklusive tvättmaskin och torktumlare.

Denna bostad erbjuder allt för att flytta in och känna sig hemma direkt. Välkommen på visning!

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Loket 1 är en äkta förening som äger fastigheten Loket 1 och tillhandahåller bostäder på Atlasmuren 18 och S:t Eriksgatan 64. Dessutom erbjuder föreningen tio lokaler med hyresrätt, varav åtta är uthyrda till företag från olika branscher. Fastigheten har erhållit en "grön" klassificering från Stockholms stadsmuseum, vilket betyder att den har ett högt kulturhistoriskt värde och är av särskilt stor betydelse ur historisk, kulturhistorisk, miljömässig och konstnärlig synvinkel. Föreningen har även en trevlig innergård med utemöbler och grill som kan nyttjas av medlemmarna.

Området
Fastigheten, byggd år 1929, är belägen i Vasastan, närmare bestämt i det omtyckta Atlasområdet, även känt som "lilla Paris" på grund av sin charmiga atmosfär och vackra arkitektur. Området erbjuder en mängd närservicealternativ samt ett rikt nöjes- och caféliv längs Rörstrandsgatan. Dessutom finns utmärkta kommunikationer från S:t Eriksplan, som ligger bara några minuters promenad bort och erbjuder tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. I närheten finns även Odenplan med pendeltåg och direktförbindelser till Arlanda, Vasaparken och trevliga promenadstråk längs Karlbergskanalen.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasmuren 18, 2tr, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad