Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Atlasgatan 13

Slutpris: 4 050 000 kr

Atlasgatan 13

Charmig 1,5:a i skuldfri förening beläget i eftertraktade Atlas!

Välkomna till en kvadratsmart 1,5:a i idylliska Atlasområdet! I en charmig 20-talsfastighet med byggår 1928 välkomnas du till denna härliga bostad om 41kvm. En charmig lägenhet som genomgående erbjuder vackra parkettgolv, ljusa ytskikt och fint ljusinsläpp samt tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd och spröjsade fönster med djupa nischer. Lägenheten disponerar ett fullt utrustat kök, ett kvadratsmart vardagsrum med sovalkov och ett fräscht helkaklat badrum. Med sitt centrala läge i Vasastans charmiga Atlasområde och en skuldfri förening är detta sannerligen en riktig pärla!

Hallen välkomnar dig med ett stiligt parkettgolv, väggar i en ljus jordnära ton, vackra allmogelister och plats för avhängning. I anknytning till hallen finns även en rymlig klädkammare. Från hallen nås köket som rymmer plats för en matgrupp, är fullt maskinellt utrustat och bjuder på karismatiska skåpluckor i speglat utförande samt ett överskåp med tjusiga vitrinluckor. Ett platsbyggt skafferi ger gott förvaringsutrymme och ett spröjsat fönster släpper in naturligt ljus.

Vidare finner du det stilrena vardagsrummet som rymmer plats för en soffgrupp, TV-bänk och annat önskat möblemang. Rummet har en vacker fiskbensparkett, ett spröjsat fönster med djupa nischer och vitmålade väggar. I anknytning till vardagsrummet finns en praktisk sovalkov fint inramad med lister som rymmer plats för en stor säng och erbjuder en riktigt mysig sovplats. Badrummet är helkaklat i ljusa toner och fullt utrustat med WC, handfat med kommod, vattenfallsdusch och tvättmaskin.

Här bor du både elegant och bekvämt och kan flytta in direkt!

BRF Tendern 7 är en skuldfri äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Tendern 7 i Stockholm. Fastigheten upplåter 46 bostäder, varav 45 bostadsrätter och en hyresrätt samt en lokal. Fastigheten anno 1928 har en tidstypisk vacker fasad och trapphus. En gemensam innergård erbjuder grönska och utemöbler för trivsamma utedagar.

Fastigheten är belägen i det populära Atlasområdet i Vasastan. Området kallas ”lilla Paris” för sin charmiga atmosfär och vackra arkitektur. Här har du populära restauranger, caféer och butiker runt knuten samt allt som kan önskas av närservice. Du har tillgång till mycket bra kommunikationer ifrån S:t Eriksplan några minuter bort där du finner tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. Från Odenplan går pendeltåg och direkttåg till Arlanda. I närheten finns också Vasaparken med sin härliga grönska samt trevliga promenadstråk längs med Karlbergskanalen.

Välkommen på visning!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasgatan 13, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad