Såld

Tidö-Lindö, Västerås

Askholmsvägen 23

Slutpris: 11 250 000 kr

Askholmsvägen 23

Storslagen vy med privat högt läge i rent söderläge. Båtplats och badplats

En villa som tillgodoser många behov och njutningar, med sina mångfasetterade uteplatser och vrår för bästa läge oavsett väder kan vi här njuta sol eller skugga hela dagen. Grillplats, läshörna under tak, utsiktsaltanen under markis. Odlingstrappan erbjuder diverse örter och bär och växthuset på husets baksida inrymmer odlingsmöjlighet för dig som vill ha riktigt närodlade grönsaker.
Villan byggdes 2007 av Sävsjö trähus, som idag är desamma som "Intressanta hus". med en spännande interiör där både umgängesytor och privata kryp-in skapar en alldeles speciell känsla av perfektion och väl genomtänkt byggnation. Totalt 7 rum och kök varav 4 sovrum.
Master Bedroom har badrum "en-suite" och den andra sovrumsavdelningen har nyrenoverat badrum 2021. Ett allrum och ett stort vardagsrum med både braskamin och öppen spis.
Takhöjd upp till 5m.
Huvudbyggnaden har en total yta om hela 211kvm och Carport med tillhörande "man-cave"/förråd om 59kvm. Carporten är stor nog för två bilar, dock praktiskt en bil och diverse förvaring av cyklar mm. Den grusade uppfarten finns plats för ca 6 bilar.
Båtplats ingår ca 2,5m bred med Y-bommar.
Välkommen på visning, så berättar jag mer.

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Askholmsvägen 23, Såld i Tidö-Lindö, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad