Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Ålstensgatan 25B

Slutpris: 9 300 000 kr

Ålstensgatan 25B

Ljus genomgående och optimalt planerad 4,5:a i vacker 20-tals fastighet

Välkommen till denna ljusa genomgående och optimalt planerade 4,5:a i vacker 20-tals fastighet invid Ålstenstorget med sin genuina småstadskänsla och bevarade 20-talsbebyggelse.

I vacker 20-tals fastighet med ett lugnt eftertraktat läge på Ålstensgatan invid torget ligger denna charmfulla, ljusa och synnerligen välplanerade gavellägenhet med bevarad 20-talscharm. Lägenheten är genomgående med fönster mot både innergården och Ålstensgatan. Boendet präglas av ljusinsläpp från tre väderstreck, högt i tak, trägolv i original och optimal planlösning. Här ryms en välkomnande hall med förvaring, gäst wc, hemtrevligt stort ljust kök med generös matplats och sjöglimt, sällskapsrum, tre trivsamma sovrum, badrum samt separat tvättstuga.

Medlemmarna har tillgång till föreningens välskötta, lummiga trädgård med gräsytor och flertalet uteplatser samt relax med bastu. Läget är optimalt på Ålstensgatan - lugnt och tyst i kombination med direkt närhet till Ålstenstorgs närservice, 12:ans hållplats, flertalet förskolor, skolor, bad, motion och vackra promenadstråk längs Mälarens strand.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ålstensgatan 25B, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad