Såld

Höganäs, Uppsala

Alriksgatan 6B

Slutpris: 3 010 000 kr

Alriksgatan 6B

Välplanerad gaveltrea med dubbla balkonger. Belägen på lugn gata i populära Höganäs!

Välkomna till en välplanerad och charmiga trea med två balkonger i soligt läge. Belägen på en lugn återvändsgata intill Höganäsparken.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med praktisk klädkammare samt plats för skor och ytterkläder. Stort vardagsrum i insynsskyddat gavelläge med utgång till balkong. Allrum/sovrum med klädkammare samt utgång till balkong. Rymligt sovrum med två inbyggda garderober. Fullt utrustat kök med matplats för fyra personer samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten samt två förråd. Föreningen har även gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum, cykelrum och hobbyrum. På föreningens grönskande innergård finns gemensamma utemöbler och möjlighet att grilla under sommarhalvåret. För den som är intresserad av odling finns möjlighet att odla egna växter och grönsaker i pallkragar.

Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Lägenheten ligger i direkt närhet till Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 6-7 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar och flera riktigt bra restauranger. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alriksgatan 6B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad