Såld

Höganäs, Uppsala

Alriksgatan 1 D

Slutpris: 1 895 000 kr

Alriksgatan 1 D

Mysig lägenhet med solig balkong i söderläge i hjärtat av Höganäs! Bredband ingår!

Centralt belägen lägenhet som erbjuder det bästa av två världar - öppen och modern planlösning men i äldre förening med bra ekonomi och mycket låg belåning! Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med naturlig plats för att placera tv, soffa och matsalsbord. Stilrent och fullt utrustat kök renoverat 2011 med gott om förvaring. Hall med plats för bra förvaringsmöbler och stort luftigt vardagsrum med praktisk sovalkov som delats av med vägg, plast för dubbelsäng. Bra förvaring genom garderobsvägg. Badrum med klinkergolv, kaklade väggar och badkar.

Här är bostaden för dig som har höga krav och uppskattar en trivsam bostad där köket och ytskikten som golv och väggar är smakfullt renoverade 2011.

Tack vare högt läge i huset är lägenheten mycket ljus och balkongen har sol från morgon till eftermiddag. Hela lägenheten har fönster mot ostörd innergård som inte trafikeras av någon väg.

Välskött förening med mycket låg belåning. I föreningen finns ett bokningsbart övernattningsrum. I månadsavgiften ingår internet via Bredbandsbolaget på 100mbit.

Inom räckhåll finns Vaksala torg, UKK och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Höganäs har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alriksgatan 1 D, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad