Såld

Alunda, Östhammar

Albertinas väg 46

Slutpris: 1 100 000 kr

Albertinas väg 46

Fräsch lägenhet med funktion som 2,5:a / mini-3:a högst upp i huset med fin balkong!

Varmt välkommen till denna fina lägenhet högst upp i huset med hiss från markplan! Bostaden disponeras idag som en kvadratsmart mini-3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng samt möjlighet till förvaring. Det lilla sovrummet rymmer mindre säng och skrivbord men kan enkelt återställas till att vara en del av vardagsrummet som det varit ursprungligen. Köket är snyggt och har bra förvaring bakom vita skåpluckor och matplats för 4-5 personer. Härifrån når man även balkongen som har fin utsikt och tak för skydd mot regn. Fräscht badrum från 2019 med dusch, handfat och wc.

Brf Albertina är en mycket välordnad och uppskattad bostadsrättsförening med cykelförråd, tvättstuga i angränsande byggnad och vindsförråd.

Här bor du i ett populärt område med närhet till all tänkbar service som Ica, apotek, café, pizzeria mm. Därtill finns det parkeringsmöjligheter för den bilburne samt möjlighet till goda kommunikationer.

Helt enkelt en bostad och läge att trivas på!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Albertinas väg 46, Såld i Alunda, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad