Såld

Örby, Stockholm

Åkerögränd 8

Slutpris: 2 000 000 kr

Åkerögränd 8

Ljus och ytterst välplanerad pärla mot lugn innergård!

Nu saluförs denna trevliga och stilrena tvåa med balkong i soligt söderläge. Lägenheten är i genomgående gott skick med parkettgolv, målade väggar samt stilrent kök och badrum. Här kan du avnjuta trevliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är stort och ljust och rymmer gott om plats för möblemang. De stora fönstren släppet inte bara in rikligt med naturligt ljus, utan ger även en fantastisk utsikt över den grönskande innergården som blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Balkongen blir en oas där du kan njuta av morgonkaffet eller varma sommarkvällar omgiven av grönska. Innergårdens träd och blommor skapar en fridfull och privat atmosfär som gör varje stund till en stunds vila. Köket erbjuder bra arbetsytor, gott om förvaring och bekvämligheter som diskmaskin. Stilrent badrum i helkaklat utförande med bland annat plats för tvättmaskin.

Ekonomiskt stabil och välskött brf i mysiga Örby nära service, förskolor, Örbyskolan och Älvsjö C samt bra kommunikationer. Föreningen äger marken och är lågt belånade med endast 2 227 kr i lån/kvm (enligt årsredovisningen 2022). Föreningen har även 55 p-platser och 10 garage. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service.

Intilll Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget. Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan.

Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åkerögränd 8, Såld i Örby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad