Såld

Täby Park, Täby

Vinnarcirkeln 27

Slutpris: 2 395 000 kr

Vinnarcirkeln 27

Ljus och social 2a högst upp i huset!

Välkommen till en smart och social 2:a. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt sovrum med en rymlig klädkammare. Till bostaden finns även förråd i källaren. Balkongen blir bostadens höjdpunkt, här kan du njuta av morgonkaffet i solen - belägen högst upp i huset!

I Brf Scilla 1 har tillgång till både cykelpool och bilpool, säker cykelförvaring i ett garage och en cykelverkstad med bra ytor och låneverktyg.
Du som har bil eller MC kan parkera i ett garage under huset där det finns tillgång till laddstolpar.

Här bor du centralt i Täby Park med några minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum.
Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö.

Välkommen till Vinnarcirkeln 27.

Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vinnarcirkeln 27, Såld i Täby Park, Täby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad