Såld

Sunnersta, Uppsala

Ekolnsvägen 13B

Slutpris: 9 000 000 kr

Ekolnsvägen 13B

Trivsam villa i ostört läge!

Välkommen till Ekolnsvägen 13B och denna trivsamma villa belägen i ett ostört läge i trivsamma och populära Sunnersta/Graneberg!
Entréplanet fördelar sig på hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, gästtoalett, två sovrum, vardagsrum med burspråk och braskamin samt utgång till ett inglasat uterum, kök med ljus inredning, tvättstuga nås via köket och vidare når du in till groventrén som är något utöver det vanliga - här finns gott om plats för all tänkbar förvaring - helt perfekt för barnfamiljen med galonisar och barnvagnar men även för den sportintresserade familjen då denna avdelning av villan även har ett stort renoverat badrum. Övervåningen öppnas upp med ett ljust allrum med utgång till en mindre balkong, tre sovrum, renoverat badrum, samt klädkammare. Vidbyggt garage och parkeringsplatser på uppfarten.
Uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar i ett insynsskyddat och soligt läge med plats för både avkoppling och lek. Här kan du njuta i det inglasade uterummet från tidig vår och samtidigt i ett privat läge med ett stenkast från vackra naturområden såsom Ekoln/Mälaren med badplatser, Alnäs friluftsgård, båtklubbarna vid ”Skaris”, Sunnerstaåsen med motionsspår, grillplatser, pulkabacke och dessutom en slalombacke med liftsystem samt UBSS där det anordnas danskurser. I Sunnersta finns även förskolor, skola, matbutik och restauranger och dessutom finns busslinjer in till stan samt utmärkta och fina cykelvägar för både citycyklar och MTB. Pendlar du med bil är du dessutom smidigt ute på E4:an – Perfekt område för den aktiva familjen som vill ha allt på bekvämt avstånd.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad