Jonas Tillman

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär? Jag jobbar inte "med många bollar i luften" utan jag satsar stenhårt för att nå ett högt slutpris på de affärer jag gör. Jag har slagit många rekord genom tiderna. Jag återkopplar både till spekulanter och säljare. Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare? Som erfaren, lyhörd, driven och att jag dessutom har en fingertoppskänsla för att få ihop affären. Vad gör du helst på fritiden? Jag dyker gärna! Hur ser din drömbostad ut? Ett hus vid en strand där dykningen är grymt bra.

Jag har en fingertoppskänsla för att få ihop affären - lång erfarenhet ger goda resultat.

Kontakta mig
Högsta betyg
4.8/5 av 237 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.

Rekommendera mig till en vän

Känner du någon som går i försäljningstankar? Rekommendera mig gärna! Genom att fylla i formuläret nedan hjälper du din vän eller bekant att ta första steget mot en trygg och framgångsrik bostadsförsäljning. Jag erbjuder ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där jag värderar bostaden och berättar om hur vi på Widerlöv kan göra bostadsförsäljningen trygg och lönsam. Oavsett om det gäller en lägenhet, villa eller radhus, är vi redo att hjälpa till.

Vem går i eventuella försäljningstankar?
Jag som tipsar om detta: