Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 37, 3/3tr

Slutpris: 1 890 000 kr

Skarpövägen 37, 3/3tr

Perfekt 2rok högst upp i huset!

Perfekt belägen högst upp i gavelläge. Varmt välkomna till övre Skarpövägen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Enkelt att göra om till en 3:a, se alternativ planritning.

Bostaden är smakfullt renoverad med ett elegant kök och trivsam planlösning samt stora fönster som ger generöst med ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med gott om plats för en stor säng och förvaring. Det moderna köket är fullt utrustat med spis, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och varmluftsugn. Vardagsrummet är generöst tilltaget med plats för stora möbler. Från vardagsrummet når man balkongen, som ligger soligt och avskilt med utsikt över grönska. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, torktummlare, handfat, badkar och wc.

Bostaden är i utmärkt skick och redo för inflyttning!

- Ostört gavelläge
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening HSB-förening med fantastisk ekonomi
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom

Välkommen hem!

Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 37, 3/3tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad