Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 43

Slutpris: 1 500 000 kr

Johannesbäcksgatan 43

Ljus och yteffektiv tvåa med stor balkong i soligt söderläge!

Mycket fin 2:a med stor härlig balkong i söderläge där man har utsikt mot Domkyrkans torn i populära Salabacke! Bostaden uppfördes 2016 och är således i väldigt fint skick med smakfull inredning i modern skandinavisk stil med ljusa ytskikt och stilrena materialval samt gott om ljusinsläpp. I den låga avgiften om 2904kr ingår både TV och bredband och till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenhetens smarta planlösning gör det mesta av varje kvadratmeter med ett välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt fräscht badrum med tvättmaskin och en generös balkong i söderläge.

Här bor ni i populära Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränby centrum. I närområdet finns skola, förskola, mysiga restauranger, konditori samt flertal livsmedelsbutiker. Även närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Johannesbäcksgatan 43, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad