Såld

Vilan/Nåntuna, Uppsala

Handarbetsvägen 17

Slutpris: 4 600 000 kr

Handarbetsvägen 17

Välkommen till detta välrenoverade och fina radhus på barnvänliga Handarbetsvägen!

Välrenoverat och mycket bra planerat radhus med lugnt och barnvänligt läge i populära Nåntuna. Huset har under hela ägartiden underhållits och uppdaterats med nytt tak, nya golv i entréplan, invändiga ytskikt mm. Lista över gjorda renoveringar redovisas längre ned. I entréplan möts man av en välkomnande och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även ett rymligt kök med plats för stort matbord invid fönster, härligt vardagsrum med utgång till trädgårdssidan med perfekt solläge samt klädvårdsrum och gästtoalett. Övre plan är husets mer privata del med tre bra sovrum, övre hall med förvaring i flertalet garderober samt badrum med dusch. Möjlighet finns också att inreda vinden om ytterligare ett sovrum önskas, i dagsläget fungerar vinden som förvaringsutrymme.

På framsidan finns stort altandäck med morgon- och förmiddagssol samt ett isolerat rymligt förråd. Om behovet finns kan detta enkelt konverteras till gästrum/sovrum! Lättskött trädgårdssida, altan med eftermiddags- och kvällssol samt plats för den odlingsintresserade!

I nära anslutning till huset finns egen parkering i garagelänga samt flertalet gästparkeringar.

Låg energiförbrukning (energiklass C) vilket ger möjlighet att få gröna bolån med lägre ränta!

Gemensam, stor lekplats och konstgräsplan precis utanför dörren. Här bor man med endast någon minuts gångväg från flera skolor och förskolor. Mycket goda kommunikationer med stadsbuss, fina cykelvägar till centrum och samtidigt ytterst nära fantastiska naturområden med Lunsen, Nåntuna Lund och området kring Fyrisån. För den som gillar träning finns fina motionsspår samt skidspår på vintern. Det trivsamma området erbjuder skyddade innergårdar med flera lekplatser och bilfria cykelvägar. Välsorterad ICA Supermarket två minuter från huset.

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Handarbetsvägen 17, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala Planlösning från Handarbetsvägen 17, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad