Såld

Lindbacken, Uppsala

Björnmossvägen 23

Slutpris: 3 700 000 kr

Björnmossvägen 23

Trevligt parhus med stor tomt och carport med elbilsladdare!

Välkommen till detta moderna bostadrättsparhus beläget i barnvänliga Lindbacken i brf Himla, strax utanför Uppsala. Huset är färdigställt år 2021 och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil med sina 116 kvm boendeyta.

På entréplanet möts du av en halvöppen planlösning som integrerar kök, matsal och vardagsrum, skapande en trivsam atmosfär för sociala sammanhang och vardagsliv. Här finner du även två praktiska klädkammare, en välkomnande hall samt ett modernt badrum komplett med tvättpelare och dusch för extra bekvämlighet.

På övre planet erbjuds ytterligare komfort med två rymliga sovrum, varav det ena är utrustat med en klädkammare för ökad förvaringsmöjlighet. Dessutom finns här ett generöst allrum som kan användas för avkoppling eller som en extra social yta. Det stora badrummet på detta plan är utrustat med både badkar och dusch för att möta olika behov och önskemål.
Möjligheten att bygga ytterligare tre sovrum, enligt alternativ planlösning ger flexibilitet för framtida behov och önskemål.

Utomhus finns en generös grönskande tomt som erbjuder både avskildhet och möjligheter till lek och rekreation för både stora och små. Detta hem är inte bara modernt och välplanerat, utan det erbjuder också en grönskande tujahäck intill grannen, vilket ger en känsla av privatliv och harmoni. En trevlig altan med gott om plats för större möblemang och umgänge ger möjlighet till utomhusmiddagar och avkoppling. Dessutom är en praktiskt installerad utekök en tilltalande bonus för den som gillar att laga mat och umgås utomhus.
För den bilburne finns en bekväm carport med elbilsladdare samt plats för en ytterligare bil att parkera.

Området präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till skolor, förskola, vårdcentral, matbutiker och övrig service. Med endast 10 minuters bilresa till Gränbystaden och dess breda utbud av butiker och restauranger samt regelbundna bussförbindelser till Uppsala centrum från Lindbacken, är detta ett bekvämt och attraktivt boende för hela familjen.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björnmossvägen 23, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Björnmossvägen 23, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad