Dybecksgatan 23B
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Dybecksgatan 23B
Skallberget, Västerås

3 rum, boarea 85 kvm, biarea 34 kvm
Utgångspris: 2 175 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 2 100 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Charmigt radhus i engelsk stil på Dybecksgatan

Välkommen till detta charmiga radhus i två plan med källare på Dybecksgatan 23 B. Här erbjuds du 85 kvm boarea fördelat i entréplan med kök och stort vardagsrum med öppen spis samt övervåning med två sovrum och ett helkaklat badrum. Lättskött och lummig trädgård i soligt söderläge och uteplats med markis. Bostadens biarea om 34 kvm finns i källaren där det finns två separata förråd, tvättmaskin och gott om arbetsytor. Här bor du i ett mysigt och lugnt område med cykelavstånd till Västerås centrum och med snabb access till E-18. I området finns bra förskolor, skolor och närbutik. Fina gemensamhetsytor med lekpark och tennisbana finns precis runt hörnet.

I den låga samfällighetsavgiften ingår både uppvärmning, kall- och varmvatten.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 175 000 kr eller högstbjudande
Bud
2 100 000 kr
Typ
Radhus
Rum
3 rum
Boarea
85 kvm
Biarea
34 kvm
Tomtarea
98 kvm
Byggår
1955

Planritning, bild 1 av 2

Dybecksgatan 23B - Planritning
Dybecksgatan 23B - Planritning
Dybecksgatan 23B - Planritning
Dybecksgatan 23B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: Hall: Målade väggar och klinkergolv. Gott om möjlighet för avhängning av ytterkläder. Kök: Vita kökssnickerier med kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Plats för matbord vid fönster. Laminatgolv och tapetserade väggar. Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Fiskbensparkett och målade väggar. Utgång till uteplats med markis och lättskött trädgårdstomt i söderläge. Övervåning: Inre hall: Målade väggar och linoleumgolv. Plats för skrivbord/arbetshörna. Inbyggd förvaring via garderober. Sovrum 1: Mysigt sovrum med linoleumgolv och målade väggar. Badrum: Klinkergolv och kakel på väggar. Här finns dusch, handfat och wc. Sovrum 2: Underbart sovrum med fantastiska takvinklar och fint ljusinsläpp. Tapetserade väggar och linuleumgolv. Garderobsvägg med fyra garderober och två linneskåp. Källarplan: Tvättstuga med tvättmaskin (2019) och tvättho. Gott om arbetsytor och förvaring. Målade väggar. Två stycken rejäla förråd samt fristående garderober.

 • Fastigheten

  Typ

  Radhus

  Fastighetsbeteckning

  Lyan 8

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1955

  Byggnadstyp

  2 plans radhus

  Uppvärmning

  Fjärrvärme från gemensam central

  Grund

  Källare

  Fasad

  Puts

  Tak

  Plåt -02

  Ventilation

  Självdrag

  Övrigt

  Den öppna spisen sotades mars 2019 och brandskyddskontrollerades mars 2016.

  Storlek

  Boarea

  85 kvm

  Antal rum

  3 rum, varav 2 sovrum

  Tomtarea

  98 kvm

  Biarea

  34 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Grundutbud från Telenor ingår i samfällighetsavgiften.

  Bredband

  Bredband via Telenor. Eget abonnemang krävs.

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2014-03-04

  Energiklass

  F

  Tomt

  Tomtarea

  98 kvm

  Övrigt tomt

  Lättskött trädgårdstomt i söderläge. Lummig atmosfär med träd och buskar vilket ger ett bra insynsskydd. Tomtarea 98 m² (friköpt).

  Uteplats

  Uteplats med utgång från vardagsrummet. Markis (2015).

  Parkering

  Parkering finns längst Dybecksgatan. Parkeringsplatser som samfälligheten hyr ut är: P-plats: 300 kr/kvartal P-plats el: 540 kr/kvartal Garage: från 1125 kr/kvartal Till samtliga parkeringsplatser och garageplatser tillämpas separat kö.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  6758 kr/år

  Sotning

  150 kr/år

  Försäkring

  3432 kr/år

  Samfällighet

  26976 kr/år

  Totalt

  37316 kr/år

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  I samfällighetsavgiften ingår: Värme, varmvatten, kallvatten, renhållning och snöröjning. Visst underhåll av yttre underhåll av fastigheterna så som tak och fasad. Kabel-TV från Tele2 (grundutbud).

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  1 846 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 117 000 kr

  Markvärde

  729 000 kr

  Värdeår

  1955

  Pantbrev

  Det finns 2 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 612 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Västerås Lyan GA:1, Gemensamhetsanläggning: Västerås Lyan GA:2 Last: Officialservitut Utrymme, 1980K-1990/154.1

  Planbestämmelser

  Tomtindelning (1953-07-20) Stadsplan (1953-07-20)

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dybecksgatan 23B, VästeråsBostadsbildVälkommen till detta charmiga radhus i två plan med källare på Dybecksgatan 23 B. Här erbjuds du 85 kvm boarea fördelat i entréplan med kök och stort vardagsrum med öppen spis samt övervåning med två sovrum och ett helkaklat badrum. Lättskött och lummig trädgård i soligt söderläge och uteplats med markis. Bostadens biarea om 34 kvm finns i källaren där det finns två separata förråd, tvättmaskin och gott om arbetsytor. Här bor du i ett mysigt och lugnt område med cykelavstånd till Västerås centrum och med snabb access till E-18. I området finns bra förskolor, skolor och närbutik. Fina gemensamhetsytor med lekpark och tennisbana finns precis runt hörnet. I den låga samfällighetsavgiften ingår både uppvärmning, kall- och varmvatten. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4Q941HRGTH5M95LH2175000 kr