Harkievägen 16 Tomt 2 (del av Harkie 2:82)
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Harkievägen 16 Tomt 2 (del av Harkie 2:82)
Harkie, Västerås

Utgångspris: 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

SKAPA DITT EGET PARADIS

Avstyckad tomt med förhandsbesked. ca 2000 kvm nära golf, bad och båtliv. Den nya vägen över Gäddeholm är beslutad. Access till anslutningsvägen är ett stenkast från tomten. Båtplats ingår vid den gemensamma nyanlagda Marinan.

Utgångspris:
795 000 kr
Typ
Tomt
Tomtarea
2000 kvm

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  2000 kvm

  Sjöutsikt, Båtplats tillhör

  Fastighetsbeteckning

  Västerås Del av Harkie 2:82

 • Ekonomi

  Taxering

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

 • Vatten och avlopp

  Kommunalt Vatten och Avlopp finns att ansluta i tomtgräns.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Tomternas fördelning

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Harkievägen 16 Tomt 2 (del av Harkie 2:82), VästeråsBostadsbildAvstyckad tomt med förhandsbesked. ca 2000 kvm nära golf, bad och båtliv. Den nya vägen över Gäddeholm är beslutad. Access till anslutningsvägen är ett stenkast från tomten. Båtplats ingår vid den gemensamma nyanlagda Marinan.https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT51M30UV33H7AUOUB795000 kr