Jordgubbsvägen 35-35A-1101
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Jordgubbsvägen 35-35A-1101
, Västerås

5 rum, 131 kvm, 6 266 kr/mån
Utgångspris: 3 925 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljuvligt läge på böljande tomt!

Stora 5-rummare och stora 2-rummare med ett fantastiskt läge. 5 rum och kök om hela 131 kvadratmeter samt 2-rummare om hela 65 kvadratmeter. Här bor du mitt mellan naturen, golfbanan och stora köpcentret vid Erikslund. Alla lägenheter har egen uteplats/balkong på både fram och baksida samt att parkeringsplats eller carport finns att tillgå.
Bo nytt och fräscht till en rimlig kostnad. Välkomna att kontakta mig, Margaretha Humble, fastighetsmäklare på Widerlöv & co, så berättar jag mer!

Utgångspris:
3 925 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
131 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
6 266 kr/mån
Våning
1 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  131 kvm

  Månadsavgift

  6266 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

 • Fastigheten

  Byggår

 • Föreningen

  Namn

  Södra Källtorp 2 - 769639-2062

  Allmänt om föreningen

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Jordgubbsvägen 35-35A-1101, VästeråsBostadsbildStora 5-rummare och stora 2-rummare med ett fantastiskt läge. 5 rum och kök om hela 131 kvadratmeter samt 2-rummare om hela 65 kvadratmeter. Här bor du mitt mellan naturen, golfbanan och stora köpcentret vid Erikslund. Alla lägenheter har egen uteplats/balkong på både fram och baksida samt att parkeringsplats eller carport finns att tillgå. Bo nytt och fräscht till en rimlig kostnad. Välkomna att kontakta mig, Margaretha Humble, fastighetsmäklare på Widerlöv & co, så berättar jag mer!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55GRBG8FL7FP0DJR3925000 kr