Siggesborgsgatan 5D
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Siggesborgsgatan 5D
Gideonsberg, Västerås

4 rum, 98 kvm, 4 986 kr/mån
Utgångspris: 2 395 000 kr eller högstbjudande
Bud: 2 425 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fyrarummare en halv trappa upp med öppen spis och inglasad balkong

Välkommen till denna mycket fina lägenhet om 98 m² fördelade på fyra rum och kök med en takhöjd på 2,65 m och mycket härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor du endast en halv trappa upp, helt utan insyn. Bostaden präglas av genomgående fina och renoverade ytskikt med nya ekgolv, slipat parkettgolvet i vardagsrummet samt målat väggarna i en fin grå nyans. Köket är fräscht och stilrent med gott om förvaring. Bänkskiva i granit och kakel ovan arbetsytor. Här får du även plats med matbord vid det stora fönstret. Vidare finns tre sovrum med garderober, stort vardagsrum med öppen spis samt inglasad balkong i söderläge. Bostaden erbjuder även ett snyggt badrum med mosaik på golv och kaklade väggar samt en separat gästtoalett.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd. I husets källare finns tvättstuga samt bastu och ett motionsrum.

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt med cykelavstånd till city och grönområden med fina promenadstråk precis utanför dörren.

Välkommen på visning!


Utgångspris:
2 395 000 kr eller högstbjudande
Bud
2 425 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
98 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 986 kr/mån
Våning
1 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:2 425 000 kr12 maj 16:03
 • BUDGIVARE 1:2 395 000 kr12 maj 14:26

Planritning

Siggesborgsgatan 5D - Planritning
Planritning Siggesborg. 5D
Siggesborgsgatan 5D - Planritning
Planritning Siggesborg. 5D
Siggesborgsgatan 5D - Planritning
Planritning Siggesborg. 5D

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar. Förvaringsmöjlighet via skjutdörrsgarderob (2019). Det finns även plats för att hänga av ytterkläder på hatthyllan precis intill entrén. Gästtoalett: Våtrumsmatta och målade väggar. Toalett, handfatskommod och spegelskåp. Sovrum: Ekgolv och målade väggar samt tapetserad fondvägg. Förvaring via väggfasta skåp. Kök: Renoverat och snyggt kök med vita snickerier, kakel ovan arbetsytor och bänkskiva i granit. Köket är fullt utrustat med integrerad kyl och frys (2019), diskmaskin (2019), spishäll, spisfläkt (2019), inbyggd ugn och micro i rostfritt (2019). Här finns plats för matbord vid fönstret. Ekgolv och målade väggar. Sovrum: Ekgolv och målade väggar. Skjutdörrsgarderob (2019). Vardagsrum: Rymligt och mysigt vardagsrum där nuvarande ägare låtit slipa parkettgolvet från byggåret. Målade väggar i en tilltalande grå färg. Njut av en sprakande brasa från den öppna spisen. Här får du plats med både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i söderläge. Badrum: Snyggt badrum duschvägg, handfatskommod, spegelskåp och handdukstork. Mosaik på golv och kakel på väggar. Sovrum: Stort sovrum med ekgolv och målade väggar. Garderobsvägg med skjutdörrar med både lådor och hänganordning (2019).

 • Bostaden

  Boarea

  98 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

  Månadsavgift

  4986 kr

  Kommentar till avgift

  i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Balkong/uteplats

  Härlig inglasad balkong i söderläge.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.467%

 • Fastigheten

  Byggår

  1951

  Renoveringar

  1987/91 - Omläggning av tak 1995/96 - Nya balkonger 2001/03 - Byte av radiatorer 2003/05 - El-stambyte 2007/08 - 7 st nya tvättstugor 2013 - Byte av takfoten, vindskivorna m.m. Anläggning grillplats mellan Blomsterg 27 & 35. Justering värmen i lägenheter, upprustning lekplats 2014 - Lite målningsarbeten avslutade, utbyte och beskärning av träd 2015 - Sanering av asbest i källaren 2016 - OVK. Sotning 2016 - Cylinderbyte 2017 - Installation av ny miljöstation 2018 - Radonsanering 2019 - Renovering av lokal på Gulmårastigen 6 2019 - Lagning av trappor till källaringångarna 2019 - Takbyte Blomstergatan 5 2020 - Utvändig målning av burspråk, fönsterbläck Det pågår arbete med dränering runt husen

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren och ett på vinden. Tvättstuga och cykelrum finns i källare. Tillgång till gym och bastu via föreningen mot avgift; mindre gym med bastu/relax på Siggesborgsgatan 5 och ett mer välutrustat gym samt bastu på Gideonsbergsgatan 23. Det finns också en vävstuga att låna genom att boka denna på 021-143132

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV via Telenor, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Stadsnät. Man tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-04-09

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen hyr ut 61 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 220 kr/mån. Lång kö. 130 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 110 kr/mån. Lång kö. Man kan parkera längs med gatorna. 72 varmgarageplatser, kostnad 358-440 kr/mån beroende på storlek. Separat kösystem tillämpas. Det finns också några garageplatser för MC. Det finns möjlighet att köpa en nyckel till spolplatta för biltvätt, kostnad 150 kr (man deponerar denna summa och behåller nyckeln) Kontakt P-O Lindman på expedition, 021-143132 vardagar mellan 10.00-11.00

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  450 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Siggesborg

  Allmänt om föreningen

  I föreningen finns 310 bostadsrättslägenheter med adress Siggesborgsgatan 3, 5, 7, 9, 11, Gulmårastigen 3, Blomstergatan 1-3, 5, 11-35. Föreningen har också 34 hyreslokaler. Till lägenheten finns källarförråd och ett stort vindsförråd. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MARK Fastighet Mälardalen AB.

  Ekonomi

  Avgifterna höjdes från 1/1 2021 med 1% för underhållsarbeten Värmedebiteringen höjs med 2% från 1/1 2021

  Gårdsplats/innergård

  Finns en gård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Siggesborgsgatan 5D, VästeråsBostadsbildVälkommen till denna mycket fina lägenhet om 98 m² fördelade på fyra rum och kök med en takhöjd på 2,65 m och mycket härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor du endast en halv trappa upp, helt utan insyn. Bostaden präglas av genomgående fina och renoverade ytskikt med nya ekgolv, slipat parkettgolvet i vardagsrummet samt målat väggarna i en fin grå nyans. Köket är fräscht och stilrent med gott om förvaring. Bänkskiva i granit och kakel ovan arbetsytor. Här får du även plats med matbord vid det stora fönstret. Vidare finns tre sovrum med garderober, stort vardagsrum med öppen spis samt inglasad balkong i söderläge. Bostaden erbjuder även ett snyggt badrum med mosaik på golv och kaklade väggar samt en separat gästtoalett. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd. I husets källare finns tvättstuga samt bastu och ett motionsrum. Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt med cykelavstånd till city och grönområden med fina promenadstråk precis utanför dörren. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54TIHD7SLDIBKT3O2395000 kr