Källhagsgatan 2A
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Källhagsgatan 2A
Haga, Västerås

2 rum, 55.5 kvm, 5 152 kr/mån
Utgångspris: 895 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljus gaveltvåa på Haga

Välkommen till denna ljusa gaveltvåa belägen på tredje våningen på gröna Haga. Bostaden erbjuder en rymlig hall med vacker tapet och gott om förvaringsmöjligheter.
Köket som ligger intill hallen har vita snickerier och plats för matbord. Mysigt och rogivande sovrum. Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger i ett fritt och soligt läge. Här bor du i lugnt och skönt på ett omtyckt område. Tack vare att lägenheten är belägen på husets gavel tillförs mycket ljus då det finns fönster i tre väderstreck.
I närområdet finns goda bussförbindelser mot centrum, mataffär och fina grönområden.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Tvättstuga finns i källaren.

Välkommen på visningen! - anmäl dig, titta förbi och upplev denna pärla på plats!

Utgångspris:
895 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55.5 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
5 152 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Källhagsgatan 2A - Planritning
Källhagsgatan 2A - Planritning
Källhagsgatan 2A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 apr

13:00-13:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall: Stor hall med vackert tapetserade väggar och laminatgolv. Gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt inbyggda överskåp. Kök: Vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt kyl/frys i rostfritt stål. Plats för diskmaskin finns. Här finns även utrymme för matbord. Sovrum: Mysigt sovrum med målade väggar och laminatgolv. Badrum: Vitt kakel på väggar och våtmatta på golv. Här finns wc, dusch, handfat, väggskåp och element. Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här får du plats med både soffgrupp och matbord. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

 • Bostaden

  Boarea

  55.5 kvm (Areauppgift enligt Bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  5152 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten och TV (grundutbud)

  Balkong/uteplats

  härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

  Andel av årsavgift: 6.76717%

 • Fastigheten

  Byggår

  1945

  Renoveringar

  2018 - Omläggning av tak 2019 - Justering av gångväg 2019 - Målning entréer och stolpar 2019 -OVK Man följer underhållsplanen

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns en tvättstuga med 2 tvättmaskiner och torkrum. Det finns även ett hobbyrum som man kan hyra.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband genom Telenor. Man tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2012-02-06

  Parkering

  I föreningen finns 9 P-platser med el, kostnad 160 kr/mån och 7 platser utan el, kostnad 130 kr/mån. Separat kösystem. Kön sköts av HSB

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  183 kr/mån

  Totalt

  433 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Berghaga

  Allmänt om föreningen

  Föreningens fastighet Siktet 1 i Västerås byggdes 1945. Ombyggnad har skett 1988. På fastigheten finns ett bostadshus med tillsammans 2 trapphus, totalt 18 bostadsrätter, med adress Källhagsgatan Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Mälardalen. Innan föreningen beslutar om medlemskap måste man bli medlem i HSB

  Ekonomi

  Avgiften höjdes vid årsskiftet 2020/21

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 apr

13:00-13:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Källhagsgatan 2A, VästeråsBostadsbildVälkommen till denna ljusa gaveltvåa belägen på tredje våningen på gröna Haga. Bostaden erbjuder en rymlig hall med vacker tapet och gott om förvaringsmöjligheter. Köket som ligger intill hallen har vita snickerier och plats för matbord. Mysigt och rogivande sovrum. Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger i ett fritt och soligt läge. Här bor du i lugnt och skönt på ett omtyckt område. Tack vare att lägenheten är belägen på husets gavel tillförs mycket ljus då det finns fönster i tre väderstreck. I närområdet finns goda bussförbindelser mot centrum, mataffär och fina grönområden. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. Tvättstuga finns i källaren. Välkommen på visningen! - anmäl dig, titta förbi och upplev denna pärla på plats! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54SJB2LC8JUBM1LV895000 kr