Rönnbyvägen 1
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Rönnbyvägen 1
Rönnby, VÄSTERÅS

3 rum, 80.5 kvm, 6 245 kr/mån
Utgångspris: 1 885 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Unikt boende med exotisk känsla av att bo på en sydlig Resort. Miljövänlig bergvärme och solpanel.

Här får du en exotisk känsla av att bo på en sydlig resort med social samvaro när man önskar. Njut av rymd och tropisk miljö. Kanske börja dagen i vinterträdgården med lugn och ro och vila i en skön fåtölj med en god bok till morgonkaffet och se på karparna som simmar i dammen. Kanske promenera bland palmerna, yoga, träna, spela boule eller ta en varm bastu. Hälsa dina gäster välkomna i någon av trädgårdsmöblerna med prunkande palmblad hängande över platsen.
Låt dina långväga gäster njuta gästlägenheten efter att ni haft bjudning i den stora välutrustade festlokalen.
Här finns allt från gym, boulbana, renoveringshörna och bastuvilla. Bergvärme och solpaneler ger en behaglig temperatur och god ekonomi.
Lägenheten ligger på översta våningen med härlig extra takhöjd och består av tre rum och kök samt en inglasad balkong i rent söderläge, med utsikt över fin skogsbacke. Stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt ett rejält sovrum och ett något mindre, som passar som gästrum och kontor. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring både i och utanför lägenheten. Mindre uteplats finns vid lägenhetsentrén med fantastisk utsikt över vinterträdgården
Parkeringar i direkt anslutning till huset.
Packa dina varor i en av de dragkärror, som finns att låna vid entrén.
Hiss.
Bredbandsfiber,
Postfack i entré samt en hel rad av möjlighet till ett enkelt och trivsamt boende.
Enligt stadgarna så är önskemålet att köparen ska vara över 45 år.
Välkomna på visning, så berättar jag mer!

Utgångspris:
1 885 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
80.5 kvm
Rum
3 rum
Avgift
6 245 kr/mån
Våning
3 av 3 (Hiss finns)

Planritning

Rönnbyvägen 1 - Planritning
Rönnbyvägen 1 - Planritning
Rönnbyvägen 1 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Planlösning

  HALL Ekparkettgolv och ljus tapet på vägg. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. MINDRE SOVRUM/KONTOR Ekparkettgolv och ljus tapet på vägg. Fönster in mot vinterträdgården. FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE hyllor stång samt golvyta. Mellan hall, kök och vardagsrum finns en mittsektion som mot hallen rymmer en dubbelgarderob samt in vid köket rymmer den ett högskåp med ugn, mikrovågsugn samt förvaringsskåp och lådor. Därutöver rymmer detta utrymme kyl och frys. VARDAGSRUM Ekparkettgolv samt ljusa tapeter. Fönster mot söder med plisségardiner samt fönsterbrädor i marmor. Utgång till den inglasade balkongen i rent söder med vy mot uppvuxen fin skogsbacke. MASTER BEDROOM Ekparkettgolv och ljus tapet. Högt i tak ger en härlig luft. Fönster mot vinterträdgården. Platsbyggd garderob samt en fristående garderob. KÖK Vita snickerier med handtag i metall. Mörkgrå bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovan bänk. Spishäll (Siemens), Fläkt (Franke), Diskmaskin (Siemens) Kombinerad kyl och frys (Siemens) Så även varmluftsugn samt mikrovågsugn. Matplats vid fönster i rent söderläge. INGLASAD BALKONG Grå matta på balkonggolvet harmonierar vackert med den vita balkongsargen som övergår i glaspartiet som går att skjuta åt sidorna. Kanalplasttak ger ett härligt ljus till platsen. BADRUM Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg samt grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) under bänkskiva samt förvaringsskåp i överskåp. Duschhörna med klarglasdörrar och väggfast sittbänk. Vägghängd wc stol. Tvättställskommod med vita dörrar, samt tillhörande spegelskåp med belysning.

 • Bostaden

  Boarea

  80.5 kvm (Utdrag från lägenhetsregistret.)

  Månadsavgift

  6245 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten sophantering, skötsel av hela fastigheten med allt från bevattning av trädgården samt snöröjning mm. TeliaTrippelPlay tv och internet ingår.

  Balkong/uteplats

  Stor exotisk trädgård med palmer, blommor och dammar med karpar.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.14187%

  Andel av årsavgift: 2.14183%

 • Fastigheten

  Byggår

  2011

  Renoveringar

  2011 - Nybyggnation. Underhållsplan finns. 2016-Garantibesiktning 2019- Ombyggnation av yttertak. Installation av bergvärme, sol-el och gemensam el Uppfräschning av gemensamhetslokalen, lampor har bytts ut till LED-lampor. Eluttag har installerats i uteförråd.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum, motionsrum/träningslokal, trädgårdsmöbler och utegrill.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV via Telia. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2013-04-12

  Parkering

  Föreningen hyr ut 51 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 310 kr/mån. Det finns lediga platser 160302.

 • Driftskostnad

  Kommentar

  Bostadsrättstillägg finns i Länsförsäkringar.

 • Föreningen

  Namn

  Bovieran

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 48 bostadsrättslägenheter i tre våningsplan med adress Rönnbyvägen 1. Hemsida www.bovieran.se Medlemmar i föreningen anordnar ibland trevliga aktiviteter som t ex vinprovning, kräftskivor och boulekamper.

  Gårdsplats/innergård

  Vinterträdgård med härliga planteringar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Rönnbyvägen 1, VÄSTERÅSBostadsbildHär får du en exotisk känsla av att bo på en sydlig resort med social samvaro när man önskar. Njut av rymd och tropisk miljö. Kanske börja dagen i vinterträdgården med lugn och ro och vila i en skön fåtölj med en god bok till morgonkaffet och se på karparna som simmar i dammen. Kanske promenera bland palmerna, yoga, träna, spela boule eller ta en varm bastu. Hälsa dina gäster välkomna i någon av trädgårdsmöblerna med prunkande palmblad hängande över platsen. Låt dina långväga gäster njuta gästlägenheten efter att ni haft bjudning i den stora välutrustade festlokalen. Här finns allt från gym, boulbana, renoveringshörna och bastuvilla. Bergvärme och solpaneler ger en behaglig temperatur och god ekonomi. Lägenheten ligger på översta våningen med härlig extra takhöjd och består av tre rum och kök samt en inglasad balkong i rent söderläge, med utsikt över fin skogsbacke. Stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt ett rejält sovrum och ett något mindre, som passar som gästrum och kontor. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring både i och utanför lägenheten. Mindre uteplats finns vid lägenhetsentrén med fantastisk utsikt över vinterträdgården Parkeringar i direkt anslutning till huset. Packa dina varor i en av de dragkärror, som finns att låna vid entrén. Hiss. Bredbandsfiber, Postfack i entré samt en hel rad av möjlighet till ett enkelt och trivsamt boende. Enligt stadgarna så är önskemålet att köparen ska vara över 45 år. Välkomna på visning, så berättar jag mer! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54IAV6A76UOF0AMG1885000 kr