Bomansgatan 16 D
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bomansgatan 16 D
Kristiansborg, VÄSTERÅS

2 rum, 38 kvm, 3 267 kr/mån
Utgångspris: 795 000 kr eller högstbjudande
Budgivning pågår
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket trivsam och mysig lägenhet med tilltalande planlösning!

Nu har du möjlighet till ett riktigt trivsamt boende i en omtyckt förening. Planlösningen är genomgående med fint ljus och bra plats för möblering.
Välkomnande hall med klinkergolv i gråvitt. Anslutande bra badrum. Köket har bra plats för ett matbord vilket skapar fina möjligheter. Vardagsrummet med sitt fina golv har bra plats för möblering och har ett fint ljus från fönsterna. I direkt anslutning till vardagsrummet finns även en praktisk klädkammare. En stor fördel med den här lägenheten är att det finns ett riktigt sovrum, vilket gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet.
Lägenheten har fina ytskikt med fina golv.

Detta är ett bra tillfälle för dig som söker en trivsam och fin lägenhet på bra läge. Dessutom i en förening som nyligen sänkt avgiften med ca 10 %.

Välkommen på visning.Utgångspris:
795 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 267 kr/mån
Våning
1 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Bomansgatan 16 D - Planritning
Panritning
Bomansgatan 16 D - Planritning
Panritning
Bomansgatan 16 D - Planritning
Panritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Kök

  Läckert och snyggt kök i svart och vitt. Bra förvaringsutrymmen samt köksmaskiner bestående av kyl, frys, induktionshäll, ugn samt fläkt. Trivsamt med plats för matbord. Arbetsbänk med vask i rostfritt. Fin väggkakel som matchar i färg. Fint ljus från fönstret.

  Badrum

  Fräscht och rejält badrum med helkaklade väggar. Handfat, spegelskåp, toalett samt duschutrymme med dörr.

  Förråd

  Eget källarförråd finns.

  Övrigt

  Lägenheten är registrerad som ett rum och kök i föreningen.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm (Enligt föreningens information.)

  Månadsavgift

  3267 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA, kabel-TV.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.12118%

  Andel av årsavgift: 1.0982%

 • Fastigheten

  Byggår

  1941

  Renoveringar

  1990 - Renovering av fasaden 2004 - Stambyte, rotrenovering av badrum, utbyte av elcentral, nya lägenhetsdörrar, nya källarfönster, nya källardörrar 2006 - Ordnat 7 st nya p-platser. 2009 - Ombyggnad och utökning av tvättstuga 2012 - Renovering källare, nya förråd, belysning 2014 - Rustat upp och flyttat sophus. 2016 - Nya garage 2017 - Dränerat runt samtliga hus 2019 - Nya maskiner i en av tvättstugorna 2019/20 - Avloppsbyte för hus 16 och 20 Man planerar avloppsbyte för hus 18 under 2020/21

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns två gemensamma tvättstugor med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i en av dem. Det finns även ett externt torkrum.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband genom ComHem. Man tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-03-08

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 26 p-platser med el, kostnad 200 kr/mån och 10 p-platser utan el, kostnad 150 kr/mån. 16 st kallgarage, kostnad 550-600 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och kön sköts av Riksbyggen.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  125 kr/mån

  Totalt

  425 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Ca kostnader.

 • Föreningen

  Namn

  Riksbyggen Västeråshus nr 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 84 bostadsrättslägenheter med adress Bomansgatan 16 A-E, 18 A-F och 20 A-C. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen

  Ekonomi

  Årsavgiften sänks med 10 % för 2021

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bomansgatan 16 D, VÄSTERÅSBostadsbildNu har du möjlighet till ett riktigt trivsamt boende i en omtyckt förening. Planlösningen är genomgående med fint ljus och bra plats för möblering. Välkomnande hall med klinkergolv i gråvitt. Anslutande bra badrum. Köket har bra plats för ett matbord vilket skapar fina möjligheter. Vardagsrummet med sitt fina golv har bra plats för möblering och har ett fint ljus från fönsterna. I direkt anslutning till vardagsrummet finns även en praktisk klädkammare. En stor fördel med den här lägenheten är att det finns ett riktigt sovrum, vilket gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet. Lägenheten har fina ytskikt med fina golv. Detta är ett bra tillfälle för dig som söker en trivsam och fin lägenhet på bra läge. Dessutom i en förening som nyligen sänkt avgiften med ca 10 %. Välkommen på visning. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH537L2I0I1GS0419P795000 kr