Pettersbergsgatan 32C
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Pettersbergsgatan 32C
Pettersberg, VÄSTERÅS

2 rum, 67 kvm, 4 128 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fin tvåa i markplan med stor balkong!

Fräsch och rymlig tvårummare om 67 kvm med stor balkong, nyproducerat 2016!

Här bor du i en nyproducerad lägenhet med hög standard! Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för en lättare vardag, rejält kök i öppen planlösning mot vardagsrum för att samla familj och vänner på middag, stor balkong med förmiddagssol, perfekt för frukost och morgonkaffet. Här har du goda möjligheter att förvara alla dina prylar med både klädkammare och ett extern förråd till lägenheten. Bredband, digital-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften via Telia.

Ett stenkast till matbutik och restaurang. Med ca 5 minuter på cykeln finner du Västerås City med dess utbud av shopping, restauranger och nattliv. Snabb access till E18 för den som pendlar.

Missa inte chansen att att bli nästa ägare av denna lägenhet som har så mycket att erbjuda. Anmäl dig idag och kom på visning så berättar jag mer!

Utgångspris:
1 595 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67 kvm
Rum
2 rum
Avgift
4 128 kr/mån
Våning
1 (Hiss finns)

Planritning

Pettersbergsgatan 32C - Planritning
Pettersbergsgatan 32C - Planritning
Pettersbergsgatan 32C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 25 jan

17:30-18:00

Anmälan krävs! Ring för privatvisning.

MÄKLARE

George Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-16 91 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  ENTRÉ/HALL

  med grått klinkergolv och inre hall med ekparkettgolv samt vita målade väggar. Hatthylla för ytterkläder och förvaring genom garderob. Här finns även en klädkammare.

  VARDAGSRUM

  med ekparkettgolv och vita målade väggar. Utgång till stor balkong i nordost-läge. I öppen planlösning mot köket.

  KÖK

  med ekparkettgolv och vita målade väggar. Köksinredning med vita köksluckor, mörk köksbänk i laminat och stora vita kakelplattor. Utrustning: Inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spis, fläkt, diskmaskin, hel kyl och frys.

  BADRUM

  med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustning: Toalett, handfat med kommod, dusch med glasväggar, handdukstork,

  SOVRUM

  med ekparkettgolv och vita målade väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  67 kvm (Enligt bostadsrättsförening eller förvaltare.)

  Månadsavgift

  4128 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, digital-TV och IP-telefoni.

  Balkong/uteplats

  Stor balkong i nordost med förmiddagssol.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.30793%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2019 - OVK 2019 - Filterbyte 2019 - Byggt en uteplats I februari 2021 ska man genomföra 5-årsbesiktningen

  Övriga byggnader/utrymmen

  I varje lägenhet finns tvättstuga och torktumlare. Det finns även en gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt mangel

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv och bredband genom Telia Trippel play. En obligatorisk kostnad läggs på avgiftsavin.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-06-04

  Energiklass

  D

  Parkering

  Det ingår en P-plats till varje lägenhet, kostnad 300 kr/mån Av de 38 platserna med el-stolpe finns det 6 platser som kan användas som laddstolpe för el-bil, kostnad 500 kr/mån plus strömförbrukning. Det finns även 3 st gästparkeringar i föreningen

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Ansgar

  Allmänt om föreningen

  Brf Ansgar I föreningen finns 38 bostadsrättslägenheter med adress Pettersbergsgatan 32A-C Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB

  Ekonomi

  Avgiften höjdes från 1/1 2021 med 1%

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

George Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-16 91 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 25 jan

17:30-18:00

Anmälan krävs! Ring för privatvisning.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Pettersbergsgatan 32C, VÄSTERÅSBostadsbildFräsch och rymlig tvårummare om 67 kvm med stor balkong, nyproducerat 2016! Här bor du i en nyproducerad lägenhet med hög standard! Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för en lättare vardag, rejält kök i öppen planlösning mot vardagsrum för att samla familj och vänner på middag, stor balkong med förmiddagssol, perfekt för frukost och morgonkaffet. Här har du goda möjligheter att förvara alla dina prylar med både klädkammare och ett extern förråd till lägenheten. Bredband, digital-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften via Telia. Ett stenkast till matbutik och restaurang. Med ca 5 minuter på cykeln finner du Västerås City med dess utbud av shopping, restauranger och nattliv. Snabb access till E18 för den som pendlar. Missa inte chansen att att bli nästa ägare av denna lägenhet som har så mycket att erbjuda. Anmäl dig idag och kom på visning så berättar jag mer! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52VJ2K0VGP37TAIN1595000 kr