Timmermansgatan 3
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Timmermansgatan 3
City, VÄSTERÅS

3 rum, 96 kvm, 4 144 kr/mån
Utgångspris: 3 285 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lyxig våning mitt i centrala Västerås ett stenkast från centralstationen, restauranger och service.

Lyxig våning mitt i centrala Västerås mycket nära till centralstationen, citybutikerna samt alla restauranger mm. Huset byggdes 2008 av Samir Taha i syfte att skapa hög kvalité och lyx. Lägenheten har genomgående skön golvvärme.. Klinkers i de vattenutsatta områdena samt ekparkettgolv i vardagsrum/kök samt sovrum. Så njutbart för dina fötter!
Fönster och dörrar med ljudisolering av hög kvalité, så du kommer inte att höra vare sig grannar eller trafik.
Till våningen finns en festvåning/övernattningsvåning kopplad där du har din egen vinkyl. Dessutom finns relax med dusch och bastu, som du kan njuta helt gratis.
Lägenheten har fönster åt både norr och söder, och en inglasad balkong i rent söderläge.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härlig braskamin som du kan njuta från både kök och vardagsrum.
Två sovrum, varav ett med egen walk-in-closet. Badrum som föregås av ett klädvårdsrum som är genomgående med skjutdörrar och vattenburen golvvärme under ett fantastiskt sandstens-klinkers. Badrummet har både badkar, dusch samt kommod med ovanpåliggande handfat över massiv ek-bänkkommod med stora lådor.
Prydlig förrådsavdelning i källarplan med plåtdörrar till varje förråd.
Postfack i entréhall.
Boka dig på visning, så berättar jag mer då!

Utgångspris:
3 285 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 144 kr/mån
Våning
3 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Timmermansgatan 3 - Planritning
Timmermansgatan 3 - Planritning
Timmermansgatan 3 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Planlösning

  ENTRÉ I entrén, som för övrigt är låst hela dygnet, är helt trappfri direkt från gatan. Alltså direkt rakt in i hissen om du så önskar. Stengolv samt tapetserade väggar och postfack. Morgontidningen kommer till dörren. ENTRÉHALL I LÄGENHETEN Grå kalksten och vitmålade väggar. Vitmålat tak med infällda spotlights. Klädförvaring med tillhörande sittbänk i valnötslook. SOVRUM 1/KONTOR Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Fönster mot norr och Timmermansgatan. MASTER BEDROOM Ekparkettgolv samt vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Garderober. Ingång till walk-in-closet WALK-IN-CLOSET Ekparkettgolv samt vitmålade väggar och tak. Hyllor och stänger. VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ekplanksgolv samt vitmålade väggar. Braskamin från Jötul på fot. Sidorutor samt gnistskydd i glas. Utgång till den inglasade balkongen. INGLASAD BALKONG Inglasning mot söder, öster samt väster. Balkonggolvet har trall i träkompositmaterial. Öppningsbara glaspartier. KÖK Ekplank golv samt vitmålade väggar och tak. Infällda spotlights i taket. HTH straight köksinredning med vita släta luckor och infällda handtag. Köksbänkar i massiv lackerad Amerikansk valnöt. Sittbänk vid härligt burspråksfönster ger utsikt åt tre väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp. Halv köksö med hårdvaxad bänkskiva. Utrustning: Spishäll (Siemens induktionshäll) Inbyggd varmluftsugn samt mikrovågsugn (Siemens) Fläkt (Siemens rostfritt). Kyl/ frys (Siemens) Diskmaskin (Siemens) KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA Klinker (London grey) och vitmålade vävväggar. Vitmålat tak med infällda spotlights. Hel garderobsvägg med skjutdörrar med frostat spegelglas. Ett städskåp. Bänkskiva i hårdvaxad massiv valnöt över maskinerna. Överskåp med vita skåpluckor. Utrustning: Tvättmaskin (Siemens) Torktumlare (Siemens) BAD- OCH DUSCHRUM Klinkergolv med härlig golvvärme (London grey). Väggar med vitt kakel och vitmålat tak med infällda spotlights. Utrustning: toalett, badkar (modell Westerbergs Deep 108) med engreppsblandare, handukstork, handfatskommoder med ovanpåliggande handfat på massiv träbänkskiva i valnöt. Stor spegel över kommoderna med två belysningsarmaturer samt hylla. Duschhörna med klarglas. Fönster med frostat glas mot norr.

 • Bostaden

  Boarea

  96 kvm

  Månadsavgift

  4144 kr

  Balkong/uteplats

  Balkongen är 10 kvm

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 7.82%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Lothar 6

  Byggår

  2008

  Renoveringar

  2019 - Balkonger och takaltaner har renoverats genom att befintligt trätrall har ersatts med en ny trall av kompositmaterial. 2019 - Fläktbyte 2020- Målning entréparti och montering av markiser i lgh 1001 och 1002.

  Övriga byggnader/utrymmen

  En tvättstuga med 2 tvättmaskiner och en torktumlare, samt ett torkskåp. Bokas genom kalender i entréplan. I föreningen finns det tillgång till bastu, intill bastun finns dusch och wc. En samlingslokal och förråd för cykel finns.

  Tv & Bredband

  Fastigheten är ansluten till stadsnätet, den inneboende skaffar eget abonnemang hos valfri leverantör.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-12-29

  Energiförbrukning

  97 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen har 3 parkeringsplatser med elstolpar, kostnad 600 kr/mån (inkl el). Separat kösystem Styrelsen ansvarar för hantering av kö-plats.

 • Driftskostnad

  El

  700 kr/mån

  Sotning

  100 kr/mån

  Försäkring

  80 kr/mån

  Totalt

  880 kr/mån

  Kommentar

  Hushållen har idag 25 A säkringar, vilket man diskuterar att sänka till 16, för att få ner den fasta kostnaden.

 • Föreningen

  Namn

  Unik

  Allmänt om föreningen

  Brf Unik I föreningen finns 11 bostadsrättslägenheter med adress Timmermansgatan 3. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2021

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

hall platsbyggd_sitt

hall mot_kök

Margaretha Humble

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-18 08 74

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Timmermansgatan 3, VÄSTERÅSBostadsbildLyxig våning mitt i centrala Västerås mycket nära till centralstationen, citybutikerna samt alla restauranger mm. Huset byggdes 2008 av Samir Taha i syfte att skapa hög kvalité och lyx. Lägenheten har genomgående skön golvvärme.. Klinkers i de vattenutsatta områdena samt ekparkettgolv i vardagsrum/kök samt sovrum. Så njutbart för dina fötter! Fönster och dörrar med ljudisolering av hög kvalité, så du kommer inte att höra vare sig grannar eller trafik. Till våningen finns en festvåning/övernattningsvåning kopplad där du har din egen vinkyl. Dessutom finns relax med dusch och bastu, som du kan njuta helt gratis. Lägenheten har fönster åt både norr och söder, och en inglasad balkong i rent söderläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härlig braskamin som du kan njuta från både kök och vardagsrum. Två sovrum, varav ett med egen walk-in-closet. Badrum som föregås av ett klädvårdsrum som är genomgående med skjutdörrar och vattenburen golvvärme under ett fantastiskt sandstens-klinkers. Badrummet har både badkar, dusch samt kommod med ovanpåliggande handfat över massiv ek-bänkkommod med stora lådor. Prydlig förrådsavdelning i källarplan med plåtdörrar till varje förråd. Postfack i entréhall. Boka dig på visning, så berättar jag mer då! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52MJLVJOHMD520803285000 kr