Hjulmakarvägen 40B
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Hjulmakarvägen 40B
Surahammar, SURAHAMMAR

2 rum, 57.3 kvm, 3 456 kr/mån
Utgångspris: 429 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Hjulmakarvägen 40B

Rymlig tvåa med härligt högt läge och stor balkong i söder för fantastiska soltimmar.

Välkomnande hall - kök med matplats - harmoniskt sovrum - duschrum med tvättmaskin - vardagsrum med balkong i söder - en perfekt lägenhet för dig som trivs i lugnare områden med hög komfort.

I närområdet hittar du skola, busshållplats, matbutik och golfbana. Det här är en plats för både dina nöjen och din avkoppling. Ett hem att trivas i.

Utgångspris:
429 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
57.3 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 456 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

13:00-13:30

Välkommen på visning! - vänligen anmäl er!

MÄKLARE

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkommen in till Hjulmakarvägen 40B! Här presenteras en lägenhet med smak och stil, en genomgående röd tråd. Goda förvaringsmöjligheter, stor balkong i söderläge och bekvämligheter så som tvättmaskin i lägenheten. Entré med laminatgolv och tre inbyggda garderober med överskåp. Kök med laminatgolv och plats för matgrupp. Stilrena vita skåpluckor och generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, och en kyl/frys. Vardagsrum med laminatgolv och målade väggar. Här bjuds det på generösa ytor och utgång till fantastisk och rymlig balkong. Sovrum med laminatgolv och målade väggar. Två inbyggda garderober med överskåp. Lugnt och harmoniskt. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustningen består av en vägghängd toalett, tvättställ med kommod, haddukstork, spegelskåp och en tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  57.3 kvm

  Månadsavgift

  3456 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen har individuell mätning på el, tillkommer på avin.

  Balkong/uteplats

  Stor balkong i söderläge. Insynsskyddad och fri utsikt. Här kan du verkligen sitta och njuta!

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.06952%

  Inre reparationsfond

  3554 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  Byte av tilläggsisolering av vinden, 1994 Byte av radiatorventiler, 1994 Stam- och badrumsrenoveringar, 2005. Byte av garagedörrar, 2003. Renovering av undercentral, 2007 Installation av brandvarnare, 2007- Byte av brandvarnare i lägenheterna, 2019. Byte av lägenhetsdörrar. 2008 Installation fiber, 2019. Installerat portkod till portarna samt till 2 st källardörrar, 2020.

  Övriga byggnader/utrymmen

  En tvättstuga med 2 stora tvättmaskiner och ett torkrum med stort torkskåp. Finns i källaren i hus 40. Barnvagn och cykel-förråd.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom Telia. Bredband- Fiber. Boende skaffar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-05-09

  Energiklass

  E

  Parkering

  Det finns 6 stycken garage, kostnad 373kr/mån, 28 p-platser, varav 22 är med motorvärmaruttag. El-plint 166kr/mån Utan el-plint 66 kr/mån.

 • Driftskostnad

  El

  152 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  302 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Hjulmakaren

  Allmänt om föreningen

  Föreningens fastighet bebyggdes 1960 av byggnadsfirman Anders Diös AB. Det finns 2 bostadshus innehållande 51 lägenheter, varav 4 lägenheter är hyresrätter.

  Gårdsplats/innergård

  Finns trädgårdsmöbler med parasoll.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

13:00-13:30

Välkommen på visning! - vänligen anmäl er!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Hjulmakarvägen 40B, SURAHAMMARBostadsbildRymlig tvåa med härligt högt läge och stor balkong i söder för fantastiska soltimmar. Välkomnande hall - kök med matplats - harmoniskt sovrum - duschrum med tvättmaskin - vardagsrum med balkong i söder - en perfekt lägenhet för dig som trivs i lugnare områden med hög komfort. I närområdet hittar du skola, busshållplats, matbutik och golfbana. Det här är en plats för både dina nöjen och din avkoppling. Ett hem att trivas i. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52HS48LUB4GQ2GET429000 kr